Recenze Slim Patch

Náplasti na hubnutí jsou nasycené bylinnými extrakty a přírodními složkami. Jemně pomáhají spalovat tukové zásoby a dodávají energii. Produkt účinně blokuje vstřebávání tuku, cukru a škrobu a pomáhá vyrovnávat nadměrnou chuť k jídlu. Pomáhá také při odstraňování tuku a toxinů z těla.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Slim Patch má smíšené recenze ohledně účinnosti. Někteří uživatelé uvádějí, že pomáhá snížit chuť k jídlu a podporuje hubnutí při dodržování lehké diety, zatímco jiní zmiňují alergické reakce, nelepivost a absenci jakéhokoli efektu. Produkt se zdá být vhodný spíše pro ty, kteří kombinují jeho použití s úpravou jídelníčku.

• Snížení chuti k jídlu
  • Pomáhá při dodržování lehké diety
  • Snadná aplikace
  • Nefunguje pro každého
  • Alergická reakce po použití
  • Nelepí a je vyschlý
  • Vyhozené peníze bez efektu
  • Podvod

Viera Dizova30. září 2025

Po troch dňoch používania náplasti, som dostala alergickú reakciu. Červené vyrášky, ktoré veľmi svrbia, takže neviem či je to na prírodnej báze, lebo nikdy som nemala alergie a ani deko dole aj keď sa snažím málo jesť. Neodporúčam Viera

Renata Svačinová15. ledna 2025

Nefunguje

Vyhozené peníze!!!! Placebo efekt

musilek.m7. května 2024

snadná aplikace,dobré výsledky

kvalitní produkt a zaručený výsledek

Varianta 10 ks

rozumná cena

k hubnutí nepomohl, naopak

vyhozené peníze bez efektu

Mikizrilic 124. prosince 2022

zatím mam to tři dni sem spokojen mam menši huť k jídlu a sem rad za to přes náplasti by se přejídal

zatím spokojen doufám že mi budu nápomocni k hubnuti

Ludmila Pekárková24. srpna 2022

nelepí je vyschlý

1x denně

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Já sem se pokoušel na začatku roku 2019 zhubnout tak sem se díval na internetu po nějakych pomůckach jelikož sem si sám nevěřil kvůli zmněně jídelníčku, a narazl sem na tohle a ještě obenzin 45 tak sem to zkusil a ještě sem zahrnul lehkou zmněnu jídelníčku nejedl sem a nepil jsem sladkosti a sladké napoje a po 7 hodině se nic nejedlo a celkově sem snížil cukr, začal jsem v lednu za zkončil jsem ke konci unora a za ty 2 měsíce sem zhubnul 10kg ( nekecám) jdeto ale bez te lehké diety věřím že by to tak nešlo.

Registrovaný uživatel25. března 2019

je mi 68 let.v tomto věku nemohu zhubnout 500g týdne. a navíc mám poruchu štítné žlázy.dlouhodobě jsem měla velké problémy s velkou chutí na vše možné. bylo to hrozně deprimujícíbyla jsem z toho nešťastná. doktorka mi dala dietu na den - to množství pro jednoho máme s přítelem oba dohromady. .a navíc mě bolí záda, nemohu chodit.začala jsem používat náplasti slim patche a chutě se velmi utlumily. najednou jsem měla pocit, že jsem snad nemocná. váha jde dolů pomalinku,ale přesto jsem shodila 3 kg. hlavně že nepřibírám..a neotravují ty chutě