Velmi dobrý settopbox, odzkoušený v problematických místech ,kde jiné settopboxy zklamaly netrpí na preecho .

Užjeden SKYWORTH mám a jsem s ním spokojený
Trochu delší náběh
Super kvalitní obraz.
Jednoduché nastavení, používám denně, za ty peníze velmi dobrý produkt.
Vybral jsem tento produkt podruhé na druhý TV. Funguje dobře pro TV programy. Jiné funkce mne nezajímají
Každodenní používání.
Prozatím žádné, protože spoustu funkcí, které tento produkt má, nevyužívám.
Prostě doporučuji všem, kteří jej používají jen pro TV stanice bez používání jiných funkcí.
dobrá cena, bez problémový, doporučuji.....
Funguje, jednoduchá obsluha
Rychlý a kvalitní Set-up box
Kvalitní, velké, ergonomické a citlivé dálkové ovládání
Množství funkcí pro práci s programy
Cena
Tragický přehrávač multimédií. Použivat jako přehrávač lze, ale k dokonalosti mu chybí opravdu mnoho. Například nepodporuje české titulky, některé soubory nepřehraje, problém se synchronizací zvuku a obrazu, problémy s poměrovým formátem obrazu, ad.
V současnosti ukončena podpora produktu, což ukončilo vyhlídky na vydání nového firmware a opravu těch nejhorších nedostatků samotného přehrávače (část pro příjem TV je skvělá).
dlouhý boot
SQ citlivost a obraz i zvuk
Zatím skvěle funguje už skoro rok od přechodu na DVBT2. Jako jediná z mála měla i propojovací kabel. U ostatních se většinou musel dokupovat!!
Mírně se hřeje. Vyřešeno zvednutím na malé hranolky. Chvilku trvá náběh po zapnutí.
Dobrý poměr cena/kvalita. Skvělé i s kabelem k připojení.
Jednoduché, levné, s HDMI kabelem v ceně.
O žádných nevím - možná by někomu mohla vadit velikost - není to úplně pidi.
Pěkný obraz. HDMI kabel v ceně.
Pomalejší přepínání předvoleb. Z mého pohledu podivný a neintuitivní způsob uspořádávání pořadí programů, navíc nepopsaný jasně v návodu k použití.
Set-top box bez různých nedostatků prakticky neexistuje.
Stejný přístroj jsem již zakoupil k jednomu tel.přijímači a byl jsem s ním spokojen. Proto jsem i k druhému TV pořídil stejný.
Přístroj umožňuje příjem běžných programů bez pořizování nového TV přijímače a pro mé potřeby plně stačí. Využíván je prakticky denně.
Pro mé potřeby plně vyhovuje a zatím jsem neměl problém.
Produkt mám již delší dobu a jsem s ním spokojený. Pracuje jak má.
Obraz ostrý jak břitva.Jednoduché ovládání,lehké seřazení kanálů.
Doporučuji za tuto cenu bezkonkurenční výrobek.
Pomalu nabíhá
ztrata paměti programů , když vypnou proud
Dobrý obraz a zvuk
EPG
Při volbě kanálu zobrazení následných pořadů
Přesah nahrávání pouze 15 min.
Předlouhé čekání při přepnutí kanálu jiného multiplexu
Průměrná citlivost tuneru
V této cenové kategorii vcelku dobrý set top box
Blbuvzdorný.
Dokonalý pro důchodce. Naučila se s ním pracovat i moje netechnická žena.
Slušná cena, funguje jak má
Velký displej, CZ menu, kabel HDMI v balení.
zatí nic