Snadná montáž a možnost prodloužení dosahu blatníku, ideální pro celoodpružená kola.

Rychlá montáž, lze upravit nůžkami na vyhovující tvar zadní stavby.
Uchycení
Délka
Mám specifický rám a těžko se mi vybíral blatník. Tenhle je sice dražší,ale konečně se dá na kole uchytit a s prodlouženým dílem vzadu perfektně chrání záda a přední část je dostatečně dlouhá, aby chránila i rám. Fakt super.
Neobjednávala jsem.
Sedí bezvadně.
Lehce smontovatelný.
Jednoduchá montáž pomocí pásků na suchý zip
Kvalitní materiál
Za jízdy nedrnčí, vůbec o nich nevím
Šířka blatníku
Mohli by dodávat ještě prodloužení směrem ke středovému náboji .blatník nekryje úplně ke spodu.
nemožnost nastavení sklonu. Na Grussis celoodpružené nekupovat - sedí přímo na plášti
Mnoho způsobů uchycení, ochranné nálepky, rychlé uchycení a demontáž pomocí suchých zipů, výborně drží i v terénu. Možnost prodloužení. Montáž i na celopéro.
Možná větší šířka. Při použití na užších pneumatikách může působit až moc mohutně.
Jsem opravdu spokojený na mé 29x2,6 úplně parádní.
Jednoduché připevnění na kolo.
Ideálně dlouhý i široký.
Kvůli zadnímu nosiči jsem musel blatník na dvou místech zúžit, což šlo jednoduše, stačilo blatník ze dvou stran naříznout a potřebné části lehce vylomit kleštěmi (tím chci pochválit druh plastu…blatník v celém procesu opravy “spolupracoval” a výsledek vypadá dobře).
Upínací pásy na přezku s jakousi parodií suchého zipu jsou k ničemu, použili jsme stahovací plastové pásky (a pohoda).
Super! Máme karbonové kolo bez přípravy na montáž zadního nosiče. Sháněli jsme nosič a blatník, které nebudou připevněné na sedlovku. SKS Mudrocker se na kolo vešel i s nosičem, oboje připevněné na zadní část rámu. Naprostá paráda!!! Celá sestava je funkční a vzhled je také skvělý. Doporučuji!
Jednoduchá montáž
Dobře chrání proti blátu
Ideální pro celoodpruzené kola
Při uchycení výš na vidlici, může dojít k poškození rámem.
Sedí jak má, jen škoda,že není delší kousek ke středu kola....ale není problém dodělat ,uzpůsobit podle typu ebike.
Perfektní na kola 29 a šířkou 2,6 s možností prodloužení.
bytelný blatník, myslím že bude nezničitelný.
přiloženy byly dvě průhledné samolepící folie ale nikde nebylo psáno na co jsou. Chyběl český návod.
Super bytelný blatník za úměrnou cenu
jednoduchá montáž
super blatník
Jednoduché uchycení, pevný a odolný plast.
Prostě SKS.
zparcování
Opravdu velký, vhodný pro široké pneu. Dle výrobce zvládne až 3,0". Pod 2,6" bych nešel.
na kole vypadá dobře a hlavně je funkční
vhodné pro celoodpružené kolo, snadná montáž
vyšší cena