Blatník na kolo Recenze SKS Gravel blatníky SpeedRocker sada 28" černé

Recenze SKS Gravel blatníky SpeedRocker sada 28" černé

SKS Germany set blatníků SpeedRocker 28" je vyvinut speciálně pro cyklokrosová a gravel kola, cestovatelské speciály, a silniční kola s širšími plášti v rozmezí 32 až 42 mm. Speedrocker nabízí výbornou stabilitu usazení na nejdrsnějších cestách a zároveň poskytuje optimální ochranu za všech podmínek. Přední blatník je tvořen spoilerem, který je před vidlicí a zabraňuje stříkání vody před…

miklima25. června 2025

Na Sirrus X5 jsou přesného. Velká možnost seřízení.

Suchý zip na předních blatnících by mohl být nahrazen gumičkami jako na zadním. Příjemnější a rychlejší na montáž a taky gumové pásky lépe drží

Pavel2. června 2025

účinné, dobře vypadající a kompatibilní s mnoha koly

Vzpěry by mohly být delší, u kol s úchyty by je bylo možné využít namísto připravených "objímek", které jsou součástí sady blatníků.

fanous7818. května 2025

Fungují jak mají Docela rychlé nasazení

plamirek30. dubna 2025

Skvělá pevnost plastových dílů.

Příliš robustní (a tedy těžká) drátová (ocelová) vzpěra zadního blatníku. Očekával bych lehčí materiál, napr. dural.

sladek1612. února 2025

Uchycení je zbytečně veliké a složité. Blatníky by mohly být širší.

Svůj účel splní.

levy.luk21. ledna 2025

Lehké Snadná montáž

Suchý zip na předním blatníku

frant.bures20. února 2024

Lehké, rychlá a jednoduchá montáž. Plně funkční.

michal9. února 2024

Přesně co jsem čekal na gravel. Kvalitu ověří až čas.

bartos.masaze1. února 2024

Snadná montáž

mbhm29. prosince 2023

Snadná montáž, dobrá ochrana proti nečistotám, povedený vzhled

Vyšší cena

Pro toho, kdo chce jezdit v zimě a nepříznivém počasí, je to nezbytný doplněk kola. Používám na cyklokrosce a vše ok.

pavel.zakora21. prosince 2023

Byl to dárek, zatím neznám názor obdarovaného.

Registrovaný uživatel19. listopadu 2023

opravdu skvěle drží a příchytky ničemu nevadí viděno na YouTube od polských cyklistů namontováno hned do tohoto podzimního počasí vše OK

Registrovaný uživatel12. listopadu 2023

Učinnost, odolnost,vzhled

Spikojenost

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Jednoduchá a rychlá montáž a celkem i dobře vypadají.

Blatníky splňují svůj účel výborně a i když jsou přidělány jen za pomocí suchého zipu a gumových pásku,tak drží na svém místě i v náročnějším terénu.

Registrovaný uživatel4. ledna 2023

Snadná montáž

Registrovaný uživatel16. prosince 2022

skvělé krytí GRAVEL kol

cena, složitější(déle trvající) montáž

přesto bych si je znovu koupil

Registrovaný uživatel14. listopadu 2022

Velice dobrý produkt, dobře a rychle se nasazují vše je razdva! Velká spokojenost doporučuji

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Mám Gravel Merida Silex 400 - padnou jak ulité lehké nedrncají krásně kopírují kola výborně chrání před stříkající vodou a blátem

první montáž cca 40 minut

Mám Gravel Merida Silex 400, padnou na něj, jak ulité, první montáž trvala cca 40 minut a to jsem zručný, následnou odhaduji tak na 5 minut, jelikož je vše nastaveno a stačí je pouze přidělat. Vhodné by bylo, kdyby "SKS náhradní gumičky pro blatníky Speedrocker - 2 ks" byly místo jedněch na suchý zip, protože jsou praktičtější, proto doporučuji všem, co si tyto blatníky objednávají, aby si k tomu přibalili jedny náhradní a nebudete litovat. Blatníky jsem koupil na toto sychravé počasí a na zimu a díky tomu nemám problém vyjet, i když je venku hnusně nebo jen mokro a blátivo. Na kole nevypadají vůbec špatně :), až skončí jaro, jdou dolů, v létě mi voda nevadí

Registrovaný uživatel5. října 2022

Rychlá montáž a možnosti nastavení

Málo informací v manuálu jak blatníky montovat a nastavit

Supr produkt

Registrovaný uživatel15. září 2022

Univerzální uchycení na kolo. Dokonale chytá vodu. Na jaro a podzim báječný doplněk na kolo, díky němuž je zadek suchý.

Delší gumy na přední karbonové vidlice, věc výrobce.

Super produkt.