Kočky to vůbec nezajímá. Máme dvě. Kočku a kocoura a vůbec si s tou koulí nehrají. Od vánoc do ní ani jednou nedrbli

konstrukčně dobrý
kocour ho nevšímavě míjí-raději chodí ven
snad ho to přes zimu naučíme
kočka vyloženě domácí by byla jistě nadšená
Zřejmě jsem špatně odhadla velikost škrabadla. Naše kočky ho při každém použítí převrátí. Je pro ně malé a nestabilní.
Že to není kartoun, vydrží déle a je stabilní. I když se o něho opře dospělá kočka, nepřekotí se.
Je trochu menší než jsem si představovala a děsně páchlo. Kočička ho nechtěla. Větrala jsem ho 2 dny na okně.
Budu objednávat dál už kvůli nízkým cenám. Když je člověk na hmotné nouzi je rád když ušetří. A když jsem měla malý problém, ochotná paní telefonem vysvětlila a vyšla vstříc jak to jen šlo. Vše za chvilku vyřešila. S takovým přístupem se často nesetkávám. Děkuji.
Je skladný a kocourkovi se moc líbí.