Hlavní obsah stránky
  • Sklápěcí vpichový teploměr TESTO 103
  • Sklápěcí vpichový teploměr TESTO 103
Sklápěcí vpichový teploměr TESTO 103

Sklápěcí vpichový teploměr TESTO 103

Nahlásit
Nahlásit chybu

Teploměr se zapichovacím senzorem. K použití při kontrole jakosti a výrobě potravin podle normy EN 13485, stejně jako v restauracích a v supermarketech.Technické parametryHodnotaČetnost měření10 sRozlišení teploty0.1 °CNapájení2 lithiové knoflíkové baterie (CR2032)Základní přesnost měření (+/-)0.5 °CRozměr, délka189 mmMin. teplotní rozsah-30 °CMax. teplotní rozsah220 °CDélka senzoru75 mmTyp senzoruNTCRozměr, výška19 mmRozměr, šířka35 mmNorma EN (měřicí technikaEN 13485Vlastnosti teploměruHACCP konformnýHmotnost49 gTyp měření teploty (kategorie)Vpichovací teploměr (HACCP)VlastnostiSkládací mechanismus (aretace cca 30 °)Automatické vypnutíPřepínání mezi °C/°F.VybaveníPraktický a malýRozkládací 7,5 cm zapichovací čidloOdolné vůči prachu a stříkající vodě (IP55)Obsah baleníBaterie Návod k obsluze.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Teploměr se zapichovacím senzorem. K použití při kontrole jakosti a výrobě potravin podle normy EN 13485, stejně jako v restauracích a v supermarketech.Technické parametryHodnotaČetnost měření10 sRozlišení teploty0.1 °CNapájení2 lithiové knoflíkové baterie (CR2032)Základní přesnost měření (+/-)0.5 °CRozměr, délka189 mmMin. teplotní rozsah-30 °CMax. teplotní rozsah220 °CDélka senzoru75 mmTyp senzoruNTCRozměr, výška19 mmRozměr, šířka35 mmNorma EN (měřicí

Parametry

Výrobcetesto
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieOstatní příslušenství k nářadí
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo0560 0103
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení