Recenze Skládací hliníkový rudl 1080 x 400 x 420 mm 90 kg

Skládací hliníkový rudl má nosnost 90 kg a jeho rozměry v rozloženém stavu jsou 1080 x 400 x 420 mm. Je opatřeny plnými koly o průměru 150 mm. Má skládací rukojeť a sklopnou lopatu o velikosti 355 x 240 mm. Madlo má výšku 1080 mm.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Skládací hliníkový rudl je podle recenzí kvalitně zpracovaný, lehký a snadno ovladatelný, což z něj činí vhodný nástroj pro běžné domácí použití. Jeho skladnost a odolnost při stěhování jsou opakovaně vyzdvihovány. Jediná výrazná výtka se týká funkčnosti zasouvací rukojeti u jednoho z kusů, což však neovlivňuje celkovou spokojenost většiny uživatelů.

• Kvalitní zpracování
  • Dobře ovladatelný
  • Skladný design
  • Lehký pro manipulaci
  • Dostačující nosnost pro běžné použití
  • Problém s vytažením zasouvací rukojeti u jednoho kusu

Registrovaný uživatel22. září 2025

Lehký pro manipulaci a odolný při stěhování.

nahlik.jiri4. srpna 2025

je skladný, možná až příliš... Pokud by fungoval, jak má, tak by byl skvělý.

Byl problém s vytažením zasouvací rukojeti a ta nyní při vytažení nikam nezapadá . ale nepoužívám jej tak často, tak se mi nechce jej reklamovat. Možná to spraví izolepa...

Nic moc, viz výše. Možná chyběl návod.

jurecka.bretislav28. dubna 2025

zatím nevyzkoušen,vypadá dobře.

transakce bez problémů...

jaroslav.chrpa20. dubna 2025

Super skládací vozík

Registrovaný uživatel16. prosince 2024

Kvalitní rudl Vzhledem k tomu, že je skládací nezabírá místo Jeho nosnost je dostačující pro naši bytovou potřebu, vždy po ruce k potřebě Jsem spokojena, doporučuji ostatním k nákupu

jiri.flaisig16. května 2024

je lehký,složením zabírá málo místa,dobře ovladatelný

michal.kvarda18. března 2024

velmi skladný, zatím použito na lehčí věci