Recenze Skinners Ponožkoboty Adults 2.0 Stone

Skinners jsou lehké jako ponožky a odolné jako běžná obuv. Zažijte skutečnou svobodu pohybu – ať už jste ve městě, na túře v horách nebo na výletě s kamarády. Mají antibakteriální úpravu, lehce kompresní úplet se přizpůsobí tvaru nohy a ochranná vrstva přes špičku zabrání rychlému prošoupání.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Skinners Ponožkoboty Adults 2.0 Stone jsou podle recenzí pohodlné a skladné, vhodné jako záložní obuv. Mají protiskluzovou úpravu a odolnost proti vodě, ale na kamenité cesty se nehodí. Někteří zákazníci zmiňují menší prodyšnost a u některých kusů se objevila závada s odlupující se podrážkou.

• Pohodlné chození
  • Skladnost a nízká váha
  • Protiskluzová úprava
  • Možnost praní
  • Dobrá ochrana proti vodě při dešti
  • Na kamenité cesty nejsou vhodné
  • Menší prodyšnost
  • U některých kusů se odlupuje část podrážky

dzuska3. září 2026

Při dešti nepropouští vodu.

Jsem nenašla

Děkuji za ně.

jani8. října 2024

uz jsem drive mela tyto skinnerky a byla jsem moc spokojená, na horach optimalni i pri lezeni po kamenech, neklouzaly. kdyz je funkcni pouzivam denne ( v minulosti)

ve všem. koupila jsem si o cislo vetsi skinnerky protoze, ty co jsem mela doma mi byli tesne, ty co prisli byli tak o 1 cm vetší. Presto jsem si je parkrat vzala a asi pri 4 prochazce se psi v lese se odlpoupla cast podrazky. Produkt jsem reklamovala v Novem jicine na elemenstore -chtela jsem jiny par o cislo mensi, nic na skladě nebylo a dosud (2 tydny) se mi nikdo neozval. Krom jineho, vseobecne mam za to, ze podrazka by mela byt vyssi, alespon o cm na kazde straně

na boty co jsem si ted koupila nemuzu moc rici kladneho, ocekavam, ze mi brzo zašlete novy a kvalitnejsi vyrobek. Jinak jsem do ted nenasla obdobne ponoskoboty, takze jinak super. Děkuji Jani

tomas_navratil3. června 2024

Nejlepší

Varianta 43-44
Registrovaný uživatel5. března 2023

protiskluzová úprava, možnost praní, skladnost

menší prodyšnost

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Ponožkoboty vyzkoušeny ve všech možných terénech už několik let. Předpokládám, že nový model bude ještě lepší.

Varianta 36-37
Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Pohodlné chození, skladnost, nízká váha.

Na kamenité cesty to moc není ;-)

Výborná "záložní" obuv.

Registrovaný uživatel19. října 2021

Ponožkoboty dorazily v pořádku. Velikostně jsou dobré. Ale protože je to první pár, který mám, tak zatím nemohu blíže hodnotit.

Varianta 36-37