Nie je čo dodať. Skinners je proste skinners. Po troch rokoch doslúžili staré.
Kto má vie a kto nemá musí skúsiť!

Nie je čo dodať. Skinners je proste skinners. Po troch rokoch doslúžili staré.
Kto má vie a kto nemá musí skúsiť!
Skvěle sedí na noze, bezproblémový pohyb
Poměrně brzy začali zapáchat, dobré je, že se dají prát
Skvělé maximální spokojenost
Skvělé. Používám na běh, na chůzi v přírodě a dokonce i do moře, je třeba kamenný přístup :))
Výborné, lehké, používám jako přezůvky po horské turistice. Nohy si uleví od pohorek a v batohu nezabírají místo.
velmi skladné
pohodlné
na cvičení jako dělané
vnitřní vložka se občas posune a je těžké jí vrátit na správné místo
Pohodlné, skladné
Vyjímatelná vložka při používání podkluzuje a posouvá se
Ze svých dosavadních zkušeností mám dojem, že od Skinners dostanete přesně to, co vám slibují. Vložka se sice při používání samovolně přesouvá a roluje, ale po jejím vynětí jsou ponožkoboty bez chyby.
Používané v mori, na skalách a piesku. Light hiking
Vnutorna vložka je dosť krčiva.
Hodí se jen když je sucho. Jinak sedí pohodlně.
Vnitřní stelka klouže, musela jsem vytáhnout. Při dešti úplně promočné.
výběr na doporučení, pohodlné,na údržbu jednoduché, používáme téměř denně
Skladné, pohodlné, naprosto dokonalé
Prosakuje voda odspodu když prší
Úžasný výrobek. Kupujeme postupně celé rodině
Úžasný pocit svobody nohou, nikdy se mi pak nechce do normálních bot. Snadno se obouvají a dobře drží na nohou, nekloužou a cítím se v nich bezpečně. Příjemně se v nich chodí. Když není moc velké horko, beru si je vždy když jdu do terénu nebo když jdu třeba jen nakoupit.
Pokud v nich jdu naboso potí se mi noha i když je chladnější počasí. Tak si beru slabé ponožky. Tak se v nich cítím nejlépe.. Ale to asi ve všech botech. Pokud si dám do boty originál slabou vložku, mám pocit jako by se mi zouvaly a patou našlapuju na okraj vložky, což vnímám jako rušivý pocit při chůzi. Snažila jsem se jí nějak urovnat, ale vždy to dopadlo stejně. takže je nosím vez vložek. Zatím mi nijak nechyběly. Ale je mi jasné, že co člověk, to jinak stavěná noha a jiný došlap.
Jsem ráda že je mám, zvažuji nákuo dalších podobných botek.
Výborný materiál
Skladné
Dobře pratelné
Zatím velmi odolné
Používám ve fitku z důvodu dobrého kontaktu chodidla s podlahou či jakoukoliv deskou. Je to naprosto super, zvláště pokud nechcete, nebo nemůžete cvičit v ponožkách. Vřele doporučuji.
Oceňuji, že ke Skinners mám rovnou pytlík, takže Skinners jsou lépe přenosné. Jsou použitelné do města i do terénu.
Úžasně se mi v nich i řídí auto. Je to paráda. Těším se na teplejší počasí na koloběžku a kolo, tam to využiji maximálně.
prostě boží :)
Občas sa mi zdá, že som sa zabudla obuť :) Je to skvelý pocit. Chodí a behá sa v nich výborne. Už si iné ako barefoot boty asi nekúpim.
Kým som si zvykla, bolelo ma chvíľu ľavé chodidlo, ale teraz je to už v pohode.
Jediné, čo mi vadí je, že pri behu sa mi vložky v topánke posúvajú a postupne sa vysúvajú von z “topánky”. Pri chôdzi vložky nepoužívam. Verím, že si časom chodidlá zvyknú a nebudem vložky používať ani pri behu.
Skvelá investícia. Musela som si chvíľku zvykať, že cítim každý kamienok, ale je to super pocit. Za seba ich môžem určite doporučiť.
Příjemné na noze, lehoučké
Aby seděli opravdu dobře byla by lepší jednotlivá čísla než dvojčíslí
Už se těším na nošení.
nejlepsi spolecnik na vylety, skladny, ma vyuziti na vse (voda, kolo, beh, tura)