Recenze Sir Joseph Spire Exel Dry Stream černá

Unisex technická nepromokavá péřová bunda z řady Alpine, v černé barvě, s černými zipy a tyrkysovou podšívkou. Praktické detaily zaručují volnost pohybu a vysoký tepelný komfort v proměnlivých zimních podmínkách. Doporučujeme pro zimní expedice do středních a vyšších hor. Vrchní materiál představuje spolehlivou bariéru proti vnější vlhkosti, větru a úniku tepla a 300 g kvalitního husího peří…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sir Joseph Spire Exel Dry Stream je kvalitně zpracovaná péřová bunda s vynikajícími tepelnými vlastnostmi a voděodolností. Je vhodná pro náročné zimní podmínky a vysokohorské prostředí, ale pro běžné nošení může být příliš teplá. Uživatelé oceňují její lehkost a sbalitelnost, ale někteří upozorňují na nutnost upravit velikost při nákupu.

• Kvalitní teplá péřovka
  • Lehká a neprofoukne
  • Voděodolnost
  • Sbalitelnost do vnitřní kapsy
  • Výborná do arktické zimy a vysokohorského prostředí
  • Chybí menší kapsa na doklady a mobil
  • Nutnost upravit velikost při nákupu (o jednu velikost větší)
  • Někteří prodejci nemají informace o údržbě
  • Náprsní kapsa je nezpevněná

carlos.v24. února 2025

Náprsní kapsa je nezpevněná. Jen šusťák. Snad vydrží.

Registrovaný uživatel8. srpna 2023

Lehká, tepla, kvalitní.

Doporučuji. Výborně do arktické zimy.

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Parfait bonne communication en angalis et bien emballé.

Varianta XXL
Registrovaný uživatel18. listopadu 2022

Úžasně teplá a příjemná bunda pro výpravy do zimního vysokohorského prostředí, na běžné nošení určitě ne - moc teplá. Sbalitelnost do vnitřní kapsy je skvělá fíčura Voděodolnost Koupil jsem pro sebe i syna, naprostá spokojenost

Při koupi ke své běžné velikosti přidat +1, syn vše ostatní L, tato bunda XL, já vše XL, tato bunda XXL. Někteří prodejci nemají ponětí, jak ji udržovat, v čem prát, čím impregnovat (tím ale nemyslím Hanibal :-). Musel jsem se obrátit přímo na výrobce.

Vynikající výrobek. Reakce výrobce na dotaz do několika hodin. Prodejce Hanibal super.

Registrovaný uživatel16. ledna 2022

Lehká, neprofoukne a hřeje, maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel11. května 2021

Perfektní materiál a zpracování

Špičková péřovka české výroby.

Registrovaný uživatel19. února 2021

Český výrobce. Kvalitní teplá péřovka. Doporučuji!

Chybí mi menší kapsa na doklady, mobil, atd. (Na pravé horní vnitřní straně). Stávající spodní je krásný hangár na větší věci.

Celodenní výlet v mrazu úplně v pohodě. Je lehká, pevná, nikde nic netáhne a neškrtí. Prostě pohodička... Hlavně se dá na ní spolehnout a nenechá vás ve štychu. Mám velikost XL. Měřím 193cm a Sir Joseph sedí přesně.