Recenze Sir Joseph 8000 DOWN černá M

Určené do extrémních vysokohorských nebo arktických podmínek. Kombinace izolačního materiálu Thermaloft a peří o plnivosti 650 cuin, technické detaily, důmyslná konstrukce a přesně padnoucí střih výrazně zvyšují tepelný komfort a ochranu rukou a zároveň umožňují snadnou manipulaci s expedičním vybavením při náročných výstupech. Vrchní materiál: EXEL DRY® STREAM Náplň: THERMALOFT®, husí peří…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Rukavice Sir Joseph 8000 DOWN poskytují vynikající tepelnou izolaci i v extrémních mrazech a jsou kvalitně zpracované. Přestože jejich robustní konstrukce může zpočátku ztěžovat jemné pohyby, po delším používání se přizpůsobí. Někteří uživatelé zmiňují, že velikost neodpovídá očekávání a chybí manžety na zápěstí, ale tyto vlastnosti neovlivňují jejich celkovou funkčnost.

• Výborná tepelná izolace i v extrémních mrazech
  • Kvalitní zpracování
  • Lehké
  • Dobře se přizpůsobí při delším používání
  • Robustní konstrukce ztěžuje jemné pohyby
  • Větší velikost než odpovídá zakoupené velikosti
  • U některých variant chybí manžety na zápěstí

jirkafilipovsky16. března 2024

Velmi teple rukavice,vyzkousene v teplotach kolem -25.

Vice by mi vyhovovali manzety na zapesti namisto gumicek(obcas mi padali z rukou)ale je to pouze muj subjektivni pocit a nema to vliv na celkovy dokem z rukavic

slavka10. března 2024

super teple, pouzila jsem je na lyzovani, nejdriv byly prilis tluste, ale po nekolika dnech se prispusobily tak, ze jsem bez problemu mohla drzet hulky. Lyzovala jsem pri teplotach -17 az -8 nekolik hodin denne, vubec mi nebylo zima na ruce.

trochu moc vyplne ve dlanich, tezko se neco chytalo, nebo neslo

to, ze neni zima na ruce a neomrzaji prsty nahradi neohrabanost pri pohybech

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Nejlepší rukavice v kategorii na trhu

Registrovaný uživatel7. února 2023

Cena, parametre, český výrobok

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

Opravdu teple,skoda,ze jsem je nemohla prvni tyden v lednu vyuzit,prselo nam na horach.

Registrovaný uživatel10. ledna 2023

Vyborne teple, zahreju rychlo.

Robustne, ale to uz ku takymto rukaviciam patri.

Registrovaný uživatel28. února 2021

Koupeno pro zimni paragliding a uz nevim co jsou zmrzly prsty

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Opravdu teplé, lehké, velmi kvalitně zpracované

příliš objemné, jsou větší, než odpovídá zakoupené velikosti M, hůř se v nich drží trekové hole

nelituji nákupu