Granitový dřez Recenze Sinks Linea 600 N Granblack 30 s odkapem

Recenze Sinks Linea 600 N Granblack 30 s odkapem

Granitový dřez s odkapem Sinks Linea 600 N v provedení Granblack 30 má rozměry 600 x 480 mm. Hloubka vany dřezu je 190 mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 450 mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži (výpusť, sifon, příchytky atd.).

Registrovaný uživatel24. srpna 2022

Přijatelná cena

Registrovaný uživatel10. února 2022

líbil se tvar

Registrovaný uživatel13. června 2021

Drez je pekny, velky tak akorat.

Prisel nam praskly, ale na funkcnost nema vliv. Vypada to spis jako ryha.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Jsem velmi spokojená vařím skoro každý den a dřez používám stále . je beze změn . Nejsou na něm ani žádné fleky zkrátka jsem moc spokojená .

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Je opravdu hezký a v kuchyni udělá parádu. zespodu má predznacené 4 otvory pro vytvrtání 35mm der pro baterii.

Jedna ze spodních usazovacích ploch byla na dřezu zabroušena výš než 3 ostatní. Dřez jsem kvůli tomu nevracel, ale zamrzelo. Na udělání 35mm díry je ovšem potřeba speciální korunka - Sinks ji dokonce má v nabídce. Součástí dodávky dřezu ale není, což je škoda. Musel jsem ji složitě dokupovat dodatečně. Jako volitelná součást dodávky za nějaký rozumný příplatek, by se hodila.