Doplněné koule,postupně klesají níže a dobře se doplňují.Ptáci se na krmítku pěkně drží a jsou podle velké spotřeby koulí spokojení!!!

Ptákům se líbí a používají
Vypadá dobře, je lehké, vejde se více koulí.
krmítko jsme naplnili lojovýma koulema a jablkem,navštěvují je sýkorkya dokonce i strakapoud ,je to úžasné.jsme rádi ,že jsme se rozhodli pro toto krmítko
Super design. Ekologický výrobek. Ptáci si krmítko ihned oblíbili.
Nedostatkem je ,že nedrží plastové zámky na krmítku.
Používám druhým rokem, zásobník je super, protáhla jsem dírkou drátek a připevnila na větev. Některé koule jsou malinko větší, ale dá se to do zásobníku zavřít, opravdu je super, nechápu, že někdo dá negativní posudek. Vřele doporučuji, cena je super.
Recyklovaný materiál, hezký design.
Ptáci se naučili na něj rychle chodit. Krmítko na zahradě působí přirozeně i s tímto moderním tvarem. Je vhodnější pro menší koule a plně honaplnit.
Není moc pevný, některé větší koule se vejdou jen tak tak;-)
Je vhodné zavěsit na malé úzké očko, dírka na závěs je malá.
Nevýhodou je, když vám zbyde trocha krmení a vy chcete dodat další, je nutné krmítko sundat, opatrně otevřít, aby se nevysypalo, a pak zase bezpečně zaklapnout.
Super, jednoduché plnění i uchycení, ptáčkům se na krmítko dobře sedá, bez zbytečného odpadu, skvělá cena
Určitě doporučuji..
koule nemusí být v síťce
dobrý nápad, kdybych měla na zahrádce ovocné stromy, zakoupím více, ale nemám ,jsem v lese a jsou tu jen jehličnany. Takže jeden kus stačí,je pověšený na krmítku.Už jsem doplňovala koule podruhé
Ptáci to ignorují. Je to pro ně hluboko v plastu.
Hezky vypadá, cena rozumná.Pevný plast.
nevejdou se do něj lojové koule, které jsou běžně ke koupi
Odolné vodě a mrazu.
Používám v zimě s lojovými koulemi, denně navštěvované sýkorami.