Kvalitně šije, zvládá to i laik, pro občasné pouýití ideální

Singer SMC 3321 Talent je šicí stroj, který většina uživatelů chválí pro jednoduché ovládání a kvalitní šití. Navlíkač jehel a design jsou vítanými vlastnostmi. Někteří uživatelé však zmiňují potíže s navlékáním nití, což může zdržovat při práci. Pro občasné použití a začátečníky je stroj vhodný, ale náročnější uživatelé mohou narazit na omezení.
Kvalitně šije, zvládá to i laik, pro občasné pouýití ideální
cena
pomerne tichý
skvelé funkcie a príslušenstvo
nebol doručeny
Po pul roce velika spokojenost
Pokud se po 2h podari spravne navleknout nite, aby sil jak ma, tak sije hezky a siti je komfortni.
Spodni nit se velmi spatne navleka, vzhledem k vodorovnemu polozeni clunku se horni nit zasekava a nedokaze vytahnout tu spodni.
Pokud se spodni nit nenavlece bez jedineho zadrhnuti a me asistence, stroj proste nesije. Resp. cucha nite nebo vytvari ocka a uprava napeti niti nepomaha.
Vice ladim nite nez siju.
Po mesici premyslim, ze ho prodam. Jsem velmi nespokojena.
Navlíkač jehel je naprosto fantastický !
Moc hezky vypadá a dobře šije.
Celkově mohu jen doporučit .
Vše intuitivni, snadne. Sije jak ma. Spokojenost.
Cekala jsem, ze bude min hlucny, ale pry to muze byt tim,ze neni namazany.
Jednoduché ovládání
Můj první stroj, nikdy jsem nešila a s tímhle strojem to jde samo i úplnému zacatecnikovi. Je skvělý. Jednoznačně doporučuji.