Odvlhčovač vzduchu Recenze Sinclair CFO-40P

Recenze Sinclair CFO-40P

Odvlhčovač vzduchu Sinclair CFO-40P má digitální displej a automatický hydrostat, který zobrazuje vlhkost v % (s přesností +/- 5 %). Odvlhčovač díky malým rozměrům najde široké možnosti uplatnění v domácnosti, kancelářích, ale i v jiných prostorách jako jsou sklady nebo sklepy. Vzduch vyfukovaný z odvlhčovače je obvykle o 1–2 °C teplejší, než je teplota vzduchu v místnosti. Díky vysoušení vzduchu…

kubickova17710. února 2025

Výborně vysouší, zatím jsme spokojeni.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Produkt jsme si vybrali na zaklade kladných recenzi a doporučení odborníka.

Po relativne kratke době používaní zatim žádné.

Odvlhcovac používáme denně, ma hezky design, je tichy a zatím vypadá ze plni ucel k nemuz je určen na 100%.

Registrovaný uživatel9. srpna 2021

Funguje perfektně

Registrovaný uživatel20. října 2020

Účinnost

Když vylévám vodu z nádrže pár lžic vody se vyléje i když tam ta nádrž není

Celkem dobrá věc

Registrovaný uživatel29. září 2020

Skvělý produkt v poměru cena/výkon. Velká nádržka na kondenzát 6,5 litru Velký vzduchový výkon 230 m3 za hod. Velký odvlhčovací výkon. Zobrazení vlhkosti na displeji.

Odvlhčovač máme jen krátce, ale jsme s ním moc spokojeni. Je to velký pomocník do vlhké velké místnosti cca 40m2. V místnosti je kolem 25 stupňů a 60- 70% vlhkosti. Za den nasbírá cca 20 litrů. Tento odvlhčovač mohu jen doporučit.

Registrovaný uživatel29. září 2020

Vysoký odvlhčovací výkon Zobrazuje aktuální vlhkost v místnosti Má kolečka Jednoduše se ovládá Odvlhčovač není hlučný v porovnání s konkurenčními, které jsou stejně výkonné.

Odvlhčovač doporučuji.

Registrovaný uživatel30. srpna 2020

Velmi vysoký odvlhčovací výkon Displej se zobrazením aktuální vlhkosti v místnosti Kolečka pro snadné přemístění Velká nádržka na kondenzát Možnost odvést kondenzát mimo odvlhčovač hadičkou ven.

david.kohoutek7724. července 2020

Velký odvlhčovací výkon Odvhčovač není hlučný Má kolečka Jednoduché ovládání

Registrovaný uživatel13. dubna 2020

Když odvlhčovač, tak Sinclair. Mám již druhý, který je ještě kvalitnější než ten první. Výkon a dlouhodobá splehlivost. Každý den.

Registrovaný uživatel30. prosince 2019

Rychle a hodně odvlhčuje Hezky a kvalitně vypadá Má kolečka Zobrazuje vlhkost v místnosti

S odvlhčovačem jsme moc spokojeni a můžeme ho doporučit ostatním.