Klimatizace Recenze Sinclair AMC-14AN1

Recenze Sinclair AMC-14AN1

Mobilní klimatizace Sinclair AMC-14AN1 má vysoký výkon chlazení a patří mezi vysoce výkonné v naší nabídce. Je tak vhodná i do větších prostor. Místnost zchladí rychle na požadovanou teplotu. Je vybavena automatickým režimem, takže si sama hlídá požadovanou teplotu, kterou nastavíte.

Registrovaný uživatel31. ledna 2021

Výborný,trochu hlučný

Registrovaný uživatel13. června 2019

Tuto klimatizaci jsem zakoupil z důvodu potřeby rychle a kvalitně vychladit přehráté místnosti v rodinném domě. Rozhodovala obchodní značka, spotřeba el.energie a cena. Ocenil jsem, že je multifunkční a mobilní. Rychle vychladí místnosti na potřebnou teplotu. Zakoupenou klimatizaci používám často, vzhledem k vysokým venkovním teplotám.

Je v podstatě hlučnější, ale je to mobilní klimatizace se zabudovaným kompresorem, který vytváří podstatnou část hluku.

Jsem s ní spokojen a doporučuji její koupi.

Registrovaný uživatel10. června 2019

Dobrý vzhled a kvalita. Výhodné umístění výdechu horkého vzduchu vzadu nahoře. Možnost umístění jednotky na balkóně, při použití doplňkového panelu. Slušný výkon Obstojné odhlučnění

Dobrý výrobek, když nelze nainstalovat dělenou klimatizaci.