Recenze Simply You Lipoxal Reset

Název: Simply You Lipoxal Reset Výrobce: Simply You Lipoxal Reset je doplněk stravy navržený k podpoře redukčního režimu a vyváženého životního stylu. Mezi hlavní účinky tohoto přípravku patří intenzivní spalování tuků, snižování nadměrné chuti k jídlu a odstranění přebytečné vody z těla. Obsahuje pečlivě vybrané složky, jako je synefrin a zelený čaj, které napomáhají spalování tuků, a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Lipoxal Reset má podle recenzí smíšené výsledky. Někteří uživatelé zaznamenali sníženou chuť na sladké a zlepšení nálady, ale většina nezaznamenala výrazný úbytek hmotnosti. Uživatelé kritizují velké tablety a vysoké denní dávkování. Produkt může mít individuální účinek, ale celkově nevykazuje přesvědčivé výsledky pro hubnutí.

• Snížená chuť na sladké
  • Pozitivní vliv na náladu a celkový pocit
  • Nepozorovaný úbytek hmotnosti
  • Velké tablety a vysoké denní dávkování
  • Vůbec nepůsobí
  • Žádná změna

Registrovaný uživatel1. října 2026

super, užívám už druhý měsíc, večer nemám vůbec hlad a chuť na sladké. Navíc mám lepší náladu a celkově se cítím lépe. Zatím jsme zhubla asi jen 2 kg, ale věřím, že to bude půjde ještě dolů.

jancasturcova14. září 2026

s.ilvia30. března 2026

Ok chuť

katunka198317. února 2026

Snížená chuť na sladké

Žádný úbytek hmotnosti i když jsem omezila příjem. Obrovské tablety ,velké množství za den až 6 tablet je nutno užívat

Registrovaný uživatel14. ledna 2026

Nějak nevidím změnu