Ruční pilka Recenze Silky Bigboy 360 - 10

Recenze Silky Bigboy 360 - 10

Bigboy je velká skládací pila s délkou ostří 360 mm. Dlouhé ostří znamená delší zdvih pro ještě rychlejší řezání. Pogumovaná, polstrovaná rukojeť umožňuje pevný a pohodlný úchop. Pilový list lze uzamknout ve dvou polohách řezání.

janeckovai17. září 2025

Ostrost nemá konkurenci,řeže perfektně

Perfektní dárek pro muže do lesa

postoj28. července 2025

Velice skladná a efektivní pila

Vynikající pomocník na zahradu

katarinalachka06047. dubna 2025

Manžel je veľmi veľmi spokojný.

Ďakujeme

Registrovaný uživatel6. září 2024

Tak předpokládám, že něco vydrží když je to Japonská kvalita. Zatím jsem nadšen jak pěkně a rychle bez větší námahy řeže.

Snad jen cena, ale za kvalitu si člověk musí hold připlatit.

Snad jen "Netlač na pilu chlape!"

Registrovaný uživatel11. dubna 2023

Kvalita.

Vyšší cena.

Na základě osobní zkušenosti mohu pilu doporučit. Kvalita vyšší cenu dostatečně kompenzuje.

Registrovaný uživatel23. února 2023

Nechci vyjmenovávat konkurenční pilky,které fungují skvěle,nicméně kdo chce pilu jak h***do co řeže sama tak vezme Silky. Myslím,že se s tím nechá pokacet les a postavit barák.

Registrovaný uživatel2. září 2021

už mám malý tak jsem chtěl i velký

Registrovaný uživatel13. května 2021

Lehké,skladné,skvělé řezné vlastnosti.

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

Skvěle řeže Drží ostří

Váhal jsem jestli není moc velká a nevzít menšího gomboye. Je lehká, do batohu se vejde a jsem rád, že jsem tu menší nevzal!

Registrovaný uživatel17. dubna 2021

Řeže, jako ďas Pohodlně se řeže oběma rukama Akorát do batohu

Registrovaný uživatel25. března 2021

Koupil jsem si ji protoze jsem potreboval skladnou ale vcelku velkou pilu do auta, na obcasne prorezani mensich stromku vetvi a keru. Pila je lehoucka, a vejde se mi do mensiho batohu. Zatim jsem ji pouzil nekolikrat na prorezani vettvi topolu prumer cca 10cm a pak na nejake rozrezani tramku 10x10cm smrk. Pila reze jak dabel... jsem moc spokojenej. Vedel jsem ze bude dobra, ale ze az tak dobra jsem necekal.

zadne nedostatky jsem neshledal.

Celkove je to uzasna pila za dobre penize, predcila moje ocekavani, ale jsem nenarocny uzivatel ;)

Registrovaný uživatel8. února 2021

ostrost, úchop,..

velká vůle na prvním stupni usazení (částečně vyřešeno dotažením čepu), od doručení křivá podložka (výměna za jinou), trošku zklamání z doručeného zboží za tu cenu teda.. ale jinač balení super, né jako u minulé objednávky, kdy vše přišlo v papírové krabici, všechno tam poletovalo (nůž, ocílka, pazourek,...)

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Neznám lepší pilku . Japonská kvalita .