Recenze Silan Aromatherapy 1,1 l

Silan Aromatherapy Relaxing Maldives je koncentrovaný avivážní prostředek na textilie, který nabízí objem 1,1 litru, což vystačí na přibližně 50 praní. Tento produkt obsahuje vzácné esenciální oleje, které dodávají prádlu dlouhotrvající vůni, jež může vydržet až 140 dní při uložení ve skříni. Unikátní parfémové kapsle Silan duo-cap se aktivují při každém pohybu, což zajišťuje uvolňování vůně i…

kp87505916. června 2026

Krasne voní

Hana.ra12. dubna 2026

Ano,tenhle produkt je výborny,vonělo pradlo i po době ve skříni. bohužel ho přestali vyrábět. prodává se náhrada v zeleném flakonu a ta smrdí jako bolavá noha.

Objednala jsem si tyto aviváze,viz.obrázek poslali mi úplnš jiné.Jse nasra..... byla jsem ráda,že ještšb nškde jsou a těšila se na ně,protože už se přestávaj dšlat a jsou jiné,podobné flakony.Ale aviváž stojí za prd.smrad a smrad,že to přehluší muzskyho fusakle.Proc nám to deeeeeeeeeeeeeeeeělaji.Vše,co je dobré zničej!!!!!

Jsem rozhorčená

maruskaruzicka638. dubna 2026

Pěkně voní. Prádlo dlouho voní. Velká spokojenost

Aviváž je super. Velká spokojenost

06kveta11. března 2026

Krásná vůně a dlouho vydrží na prádle.