Recenze Siguro EK-G210GL Bright Glass
Siguro EK-G210GL Bright Glass je konvice, která zaujme designem a skleněným provedením, přičemž většina uživatelů oceňuje její kvalitu a energetickou úspornost. Někteří však zmiňují problémy s netěsností a obavy z kratší životnosti. Pro ty, kdo hledají estetickou a funkční konvici za příznivou cenu, je tento model vhodnou volbou.
Skleněné provedení
Líbivý design
Podsvícení
Kvalitní zpracování
Energeticky nenáročná
U některých kusů netěsnost
Možná kratší životnost při běžném používání
Delší doba varu
1. Krásný design.
2. Var drží asi 15 sec, což je super.
3. Všechny části fungují a lícují
4. Dle měřáku má ze sítě odběr jen 1350W
Energeticky nenáročná konvice s líbivým designem, co se na bodu varu drží dobře 15-20sec. Za mě skvělá volba.
Všechno super, jsem spokojená
krásná
hezky vypadá, splňuje očekávání
Kvalitní zboží za příznivou cenu.
Levná
Skleněná
Podsvícená
Někdo říká delší doba varu, ale za mě je to plus. Alespoň se voda dobře provaří. Za ty peníze famózní. Doporučuji!!!
Jednoduchy design pruhledne konvice a nizka cena.
Konev pusobi dost minimalisticky a ani kvalita zpracovani prilis neoslnila. Navic konev od samaho pocatku protekala. Cast tesneni v dolni casti viditelne chybelo. Zrejme vyrobni vada, ale ztratil jsem v tento vyrobek duveru, takze jsem nasledne objednal jinou.
Za relativne nizkou cenu neni kvalita teto konve nijak oslniva. Meli jsme sice nejspis smulu na vadny vyrobek, nicmene nepredpokladam, ze by i provozuschopna verze teto konvice pri beznem provozu vydrzela dele nez 2-3 roky.
S konvicí jsem po všech stránkách spokojená
Doporučuji k nákupu.
Průhledný