Tachometr Recenze Sigma Docking Station Topline 2016

Recenze Sigma Docking Station Topline 2016

Jezdíte rádi na kole a chcete trénovat jako profesionál? Dokovací stanice Sigma vám bude skvělým pomocníkem. Stanice je určená pro modely Sigma xx.16 a PURE. Ve spolupráci s potřebným softwarem SIGMA DATA CENTER budete mít dokonalý přehled nad ujetými kilometry. Skvělá vychytávka pro analýzu a statistiku tréninkových dat.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

Pracuje jak má.

Registrovaný uživatel11. července 2021

chybí count down, nezaznamenává max. min a průměrnou teplotu, ale hlavně, ukládá jízdu do úplně jiného data než je explicitně navoleno v computeru. Již podruhé jsem tuto vadu reklamova. tak uvidíme. Zlatá ROX 9.1, kterou jsem bohužel ztratil a už se nevyrábí.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Snadná a rychlá kompatibilita s PC nám computer 16.16 STS/CAD

Data z computeru (16.16.STS/CAD) - odešle se pouze poslední ukončený záznam. Všechny ostatní se přes stanici do softwaru SIGMA DATA CENTER nenačtou. Jestli chcete jednou za čas, třeba před výměnou baterky, udělat zálohu na tento produkt zapomeňte.

-Pro ty kteří si po každé a myslím opravdu po každé, demontují počítač připojí k PC - dostatečné -Raději doporučím přenos pře NFC.. -Nedoporučuji

Registrovaný uživatel13. února 2021

Perfektní přenos dat.