prozatím velmi dobrý

prozatím velmi dobrý
Žádné jsem neobjevil
Čistění párou, jednoduchost, vyjímatelná spárovací jednotka. Tichý mlýnek
Zvolil jsem tento produkt, jelikož značku Siemens považuji za záruku kvality a v tomto případě i k příznivé ceně produktu.
Vyhovuje mi dostatečná variabilita zhotovení různých druhů nápojů, nejenom kávových. Obsluha je velice příjemná a intuitivní.
Produkt používám denně.
Žádné zápory jsem neshledal.
S produktem jsem naprosto spokojen.
perfektní kávovar, moc dobrá káva
zbytečně moc velký kávovar, zabírá hodně místa na lince , nešikovná nádoba na vodu ( velký a komplikovaný tvar nádoby).
Vybral jsem si tuto značku hlavně z důvodu spolehlivosti značky Siemens, mám od této značky vícero spotřebičů a fungují perfektně
Mám ho 3 dny a zatím šlape perfektně.
Super, výborná káva, ovládání je velmi přehledné, naprostá spokojenost. Nejlepší volba v této cenové kategorii
Nenašla jsem, co by mi vadilo
Jednoduché ovládání. Výborné nápoje. Automatické čištění mléčného systému.
Zatím žádné, snad jen, že se výšila spotřeba kávy a mléka.
Předčil očekávání, doporučuji koupit.
Úžasný kávovar, vaří výbornou kávu, velký výběr přípravy káv. Musím vyzdvihnout velmi jednoduchou obsluhu a samočistící funkci.
Byl to dárek pro manžela, který je z něj nadšený.
- s tímto produktem máme dobré zkušenosti, zakoupili jsme ho do kanceláře, používáme ho denně
- dobře řešený "mléčný systém"
zatím se žádné neobjevili (po roce užívání)
s kávovarem jsme spokojeni, mohu jen doporučit