Recenze Siemens HS658GXS1

Kombinovaná parní trouba Siemens HS658GXS1 zaručí vždy perfektní výsledky při přípravě jídla a díky funkci pulseSteam dosáhnete šťavnatého pečení s křupavou krustou. Senzory roastingSensor Plus a bakingSensor zjistí přesný moment, kdy je jídlo hotové a s funkcí cookControl Plus máte zaručený úspěch i při přípravě velkého množství pokrmů. Čištění bez námahy zajistí funkce ecoClean Plus díky…

1 recenze

Mrpe18. listopadu 2024

První tři roky super, dobře fungovala, jídlo dobré. Jak maso tak sladké

!!! po 3 letech vyrezlo světlo, spadlo mi do jídla, po 6 letech mi pŘi pečení vypadl celý zadní kryt topného tělesa a ventilátoru. úplně zrezlé, díry v troubě. Siemens - vyjádření - NEOPRAVITELNÉ, FUNGOVALA PŘECE DOST DLOUHO. A určitě jsem se o ni nestaral.

Při propočtu - pečení 2x týdně, pod dobu 6-ti let vychází pouze zapnutí spotřebiče na 60Kč + elektřina, sušení, čištění a odvápňování. Takže jedno pečení vychází odhadem na 70-80Kč. Pak spotřebič vyhodit a jít s úsměvěm koupit nový.