funguje to

Sidolux Professional dvoufázový čistič extra silný je podle recenzí účinný při odstraňování nečistot z různých povrchů a má příjemnou vůni. Většina uživatelů je s jeho výkonem spokojena, ale ojediněle se objevují stížnosti na zanechávání bílých map a neuspokojivé výsledky při čištění sporáku.
funguje to
Veľká spokojnosť ľahko odstraňuje z pohára lepidlo
Vynikající čistící prostředek, měla jsem žluté pruhy od řepky u parapetu na plastových oknech a ničím to nešlo umýt až tímto sidoluxem . Všechny prostředky od sidoluxu jsou skvělé.
Opravdu funguje jak popisuje výrobce
Dostane špínu skoro úplne ze vseho. Napriklad ramy oken a dveří, dokonce jsem s nim odstranila graffitti z plastoveho venkovniho stolu a z drevenych dverich od toalety, které byly u nas v restauraci cele popsane lihovymi fixy.
Navic prijemne voní a vytvori silnou penu.
Úžasný prostředek.Používám často je to velký pomocník !!!!!
Super výrobek, krásně se s ním vyčistil starý zašlý sporák.
Zatím testuji
Sidokux patří mezi mé oblíbené prostředky, doporučuji.
Výborný prostředek a u Eva.cz i nejlepší cena, proto jsem objednávala právě tady a budu opakovaně.
Opravdu výborný . Ať je to na nábytek nebo podlahy .Veliká spokojenost. Doporučuji
Zatim teda odzkouseno pouze 1x na sporak, ale hruza. Zanechava bile mapy.
Super produkt, umyje kde co :)
Výborný produkt za dobrou cenu.