Upínací popruh Recenze Shoulderdolly LD 2000

Recenze Shoulderdolly LD 2000

Stěhovací popruhy Shoulderdolly LD 2000 představují set 2 popruhů a 1 středového pásu pro snadné přenášení. Jsou způsobem, jak snadno přesunout velké, těžké a neskladné předměty. Pásy Shoulderdolly LD 2000 umožňují správné vzpřímené držení těla. Robustní univerzální postroj pohodlně padne přes ramena, při přenášení je využívána síla nohou, snižuje se napětí v rukou a zádech.

David2. března 2025

Pohodlné při stěhování Široké poruhy Jak je potřeba

xxxl131. února 2024

Pohodlné stěhování,doporučuji.

Hrozivo12. ledna 2024

Přenos těžších věcí. Jednoduchá víceúčelová manipulace. Ja je potřeba - přenos nábytku, pračky, lednice, aku nádoby, atd.

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

Skvěle se tím přenášejí hodně těžké i složitě nositelné předměty. Drahé, ale za ty peníze to stojí.

Registrovaný uživatel15. února 2023

V předchozí práci jsem měl stěhovací popruhy ještě pohodlnější (vypolstrované), ale taky za úplně jinou cenu. Tyhle pásy dobře sedí, spony jsou opravdu bytelné a spojovací popruh je extrémně široký (možná až zbytečně), ale vybral jsem si tyhle, protože u modelu 8500 mě moc nepřesvědčila spona ani ostatní recenze. Na živo jsem je ale neviděl. Pokud se člověk stěhováním neživí, tak jsou rozhodně dostatečné a službu udělají parádní. Cena je taky dobrá. Spojení dvou lidí jedním poruhem je mnohem praktičtější než samostatný ocelový hák na každém popruhu, jak nabízí někteří jiní výrobci. Spojovací pás mnohem lépe funguje na schodech a na nábytku, který se nedá na hák zachytit nebo hrozí vysmeknutí háku.

Spony by si zasloužily nějaké překrytí, protože hrozí poškrábání nábytku.

Spokojenost. Pro občasné stěhování doporučuji. Na pásech přenesete mnohem těžší předměty s mnohem menším úsilím než jen tak v rukách nebo na stěhovacích hácích.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

Nosnost až 360 kg. Pohodlí a velká variabilnost přenášení těles. Od prvního použití je v provozu téměř každý den. Přemístování předmětů je nyní zábavou.

Registrovaný uživatel6. srpna 2022

Jednoduché použití Vysoká nosnost

Vyžaduje vždy účast 2 lidí

Mnohem snadnější manipulace s těžkými nebo objemnými břemeny. Za mě se určitě vyplatí mít v rodinném domě, nebo aspoň sdílet v rámci rodiny.

Registrovaný uživatel8. dubna 2022

Rychlost přípravy, naprostá funkčnost, jednoduchá obsluha.

Nechráněná hlavní přezka může při nepozornosti poškodit povrch, stěhuji restaurováný nábytek.

Při správné manipulaci, není problém.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Promyšlená konstrukce a šetří záda.

Jednoznačně doporučuji.

Registrovaný uživatel13. prosince 2021

bytelné, širkoé pásy dobře roznáší zátěž, dlouhý středový pás

kladka občas lehce prokluzuje

je to velký pomocník