Recenze Shokz OpenFit Air T511-ST

Bezdrátová sluchátka Shokz OpenFit Air T511-ST představují ideální volbu pro každého, kdo hledá kombinaci pohodlí, kvalitního zvuku a možnosti zůstat ve spojení s okolím. Tato sluchátka jsou navržena tak, aby splnila požadavky různých typů uživatelů, ať už jde o sportovce, pracovní profesionály nebo hudební nadšence. Typ sluchátek a design Sluchátka Shokz OpenFit Air jsou typu „do uší“ s…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Sluchátka Shokz OpenFit Air T511-ST jsou chválená za kvalitní zvuk, lehkou konstrukci a dlouhou výdrž baterie. Většina uživatelů oceňuje, že dobře sedí a nebrání v pohybu. Někteří však zmiňují nižší maximální hlasitost a nevhodnost pro běh. Pro uživatele s citlivými ušima mohou být méně pohodlná.

• Kvalitní zvuk
  • Lehké a pohodlné nošení
  • Dlouhá výdrž baterie
  • Dobře sedí i pod čepicí nebo čelenkou
  • Pěkný design
  • Nižší maximální hlasitost
  • U některých uživatelů tlačí do ucha
  • Omezené funkce oproti jiným modelům Shokz
  • Nevhodné pro běh
  • Poklepávací ovládání může být zmatečné

tibor.cirok30. června 2026

Lehké, solidní zvuk, nepadají při sportování

Nižší maximální hlasitost

vydrz

nevhodne pro beh

Markéta13. ledna 2026

Lehoučká sluchátka Pěkná barva Baterie dlouho vydrží Hezký design

Jsem zvyklá na jiná sluchátka od Shokz a tato nemají tolik funkcí a je to trochu zmatečné (např. poklepání na levé sluchátko, dělá něco jiného než poklepání na pravé). Mám asi trochu citlivější uši - proto mi obecně dělá problém najít úplně vyhovující sluchátka a tato mě i přes svůj hezký tvar a lehkost tlačí do ucha. Ale to bude spíš mnou, ne sluchátkem.

Sluchátka jsou obecně super. Při okolním hluku a šumu jsou slyšet lépe (i mluvené slovo) než sluchátka se zvukem přes lícní kost. Dobře sedí i pod čepicí nebo čelenkou, s čímž jsem u jiných měla problém např. při sportu. Byla bych radši za mechanická tlačítka než poklepávání, ale to se dá zvládnout. Barva je pěkná. Akorát už si to jeden člověk spletl s naslouchátkem, což je vtipné :-) Každopádně doporučuji.

Varianta růžová
janhulik489. ledna 2026

Jsou boží

classivak26. listopadu 2025

Nejlepší sluchátka, které jsem měla. Jsem spokojená. Na jednu stranu skvělý zvuk, na druhou stranu slyším všechno v okolí, pro mě je to výhoda.

Moc hezký