Pleťový krém Recenze Shiseido Waso Shikulime hydratační krém na obličej pro ženy 50 ml

Recenze Shiseido Waso Shikulime hydratační krém na obličej pro ženy 50 ml

Spolupracujeme přímo s farmáři z různých regionů Japonska, nikoli s konvenčními velkými dodavateli. Díky tomu je nám umožněno zajistit vystopovatelnost, čerstvost a účinnost našich ingrediencí při podpoře místních ekonomik. Díky vysoké účinnoti jednotlivých ingrediecí, které pochází z místních zdrojů, vědci vyvinuli péči o pleť bohatou na živiny s prokázanou klinickou účinností. Hydratační krém…

Registrovaný uživatel14. února 2024

Nejlepší hydratační krém.

Registrovaný uživatel23. září 2023

Vynikající krém, dobře roztíratelný, vstřebatelný, vhodný pod make-up. Používám každý den 2x

S krémwm jsem velmi spokojena

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

drolí se na obličeji

Registrovaný uživatel11. prosince 2022

slušný hydratační krém

Registrovaný uživatel10. září 2022

dobře hydratuje

je mastnější než bych čekala, ale na zimu bude fajn

Není špatný, ale na léto bych uvítala lehčí texturu

Registrovaný uživatel29. července 2022

Výborně se vstřebává a ihned osvěží pleť.

Rozhodně si koupím další produkty.

Registrovaný uživatel1. června 2022

Po vyzkoušení vzorku jsem byla krémem okouzlena. Zjistila jsem, že opravdu funguje a pomáhá vysušené pleti. Krém je jemný a pěkně zvlhčí pleť, ale není hutný. Používám denně.

Krém je jemný, hydratuje vysušenou a unavenou pleť ; potvrzuji, že je opravdu účinný. Po ošetření pleti vodou Waso stačí nanést jen tenkou vrstvu krému. Je to ráno i večer po odlíčení příjemný rituál.