Recenze Shiseido Ginza Murasaki W EDP

Sílu a neodolatelnost ženy propsala do své vonné kompozice dámská parfémovaná voda Shiseido Ginza Murasaki. Svou bohatostí a mnohotvárností si vás získá už při prvním přivonění a zapůsobí na vaše smysly přímo hypnoticky – podobně jako to dokáže fialová barva. Hlava - jablko, granátové jablko, fialka Srdce - vistárie, jasmín, frézie Základ - kašmeran, santalové dřevo, kašmírové dřevo.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Shiseido Ginza Murasaki W EDP má příjemnou a sladkou vůni, která je často chválena okolím. Parfém však trpí slabou výdrží, což vyžaduje častější nanášení a rychlejší spotřebu. Pro ty, kteří hledají výraznou vůni na krátkodobé nošení, může být vhodný, ale pro celodenní použití je potřeba zvážit jeho omezení.

• Nádherná a příjemná vůně
  • Krásný flakon vhodný jako dárek
  • Vhodná pro letní období
  • Slabá výdrž vůně
  • Nutnost opakovaného nanášení během dne
  • Rychle se spotřebuje

gregrovaj7. května 2026

Příjemná vůně, ale není pro mě.

Vůbec mi nevoní jako vzorek.

Jednoduché praktické balení.

nadapolaskova19. července 2025

Pěkná vůně.

Nevydrží vonět celý den.

S ginza night nesrovnatelná.

valkovajana114. května 2024

Slabá výdrž

Celkem průměrná květinovka.Neurazí,ale ničím nenadchne.

Varianta 50 ml
Registrovaný uživatel13. července 2023

Nádherná vůně!

Velmi příjemná vůně, kterou mi chválí i okolí. Mimořádná vůně, doporučuji.

Registrovaný uživatel27. května 2023

krásně voní,vydrží. Neznala jsem tento parfem ,jenom jsem to riskla a povedlo se.

příště si ho objednám zase.

Registrovaný uživatel14. srpna 2022

Krásná vůně na léto

Nevydrží moc dlouho

Varianta 30 ml
Registrovaný uživatel3. srpna 2022

Parfém je v krásném flakonu, vypadá hezky jako předmět (nebo dárek), vůně je velmi sladká, údajně muži oblíbená! Používám parfém denně.

Vůně parfému je příliš sladká a má velmi slabou výdrž, lidé mou vůni necítí, je nutné opakovat aplikace vícekrát za den a tudíž se zároveň velmi rychle spotřebuje.

Varianta 30 ml