Recenze Shimano XTR PD-M9120

Nekompromisní přenos energie s legendární propracovaností a odolností. Stvořené pro jistotu a ovládání při odvážných jízdách na stezkách a technických sjezdech. Široká kontaktní zóna mezi pedálem a obuví. Širší rozestup ložisek zvyšuje tuhost.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Pedály Shimano XTR PD-M9120 jsou vysoce hodnoceny pro kvalitní zpracování, nízkou hmotnost a funkčnost. Uživatelé oceňují jejich odolnost proti korozi a oporu pro tretry. Jedinou výraznou výtkou je problém s těsněním osy, které vyžaduje dodatečné řešení. Pro náročné cyklisty však představují spolehlivou volbu.

• Kvalitní zpracování
  • Dobrá funkčnost
  • Nízká hmotnost
  • Velká základna pro oporu tretry
  • Odolnost proti korozi
  • Těsnění osy nedrží na místě a vylézá ven

Registrovaný uživatel13. listopadu 2023

Registrovaný uživatel19. srpna 2023

Spracování, funkčnost

Prostě super

Registrovaný uživatel17. července 2023

Velmi kvalitní zpracování a provedení. Prostě kvalita XTR...

Kvalitně provedené oboustranné nášlapy s větší základnou, oporou pro tretry. Velmi dobrá, nízká hmotnost. Pozor, nejsou plně totožné s pedály XT, které na obrázku vypadají naprosto stejně. XTR pedály mají trochu jiné (lepší, lehčí) řešení ložisek, používají rozměrově menší matice atd...

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Dobře se mi používají v mtb tretrách na trailovém kole

Registrovaný uživatel10. srpna 2021

jednduchost

zatim spokojenost

Registrovaný uživatel15. října 2020

Fungují, nekorodují.

Těsnění osy nedrží na místě a stále vylézá ven. Vyřešil jsem X-kroužky, které jsem navlékl na osy a dorazil k matici. Podle internetu jsem tento problém neřešil zdaleka jediný.

Až na ty vylezajici těsnění fajn pedál, ale priste půjdu do XT. Funkčně nevidim rozdil.