Převodník na kolo Recenze Shimano SLX SM-CRM75 černý

Recenze Shimano SLX SM-CRM75 černý

Kvalitní převodník Shimano SLX SM-CRM75 je určen pro kliky Shimano SLX. Kompatibilní je s řadou Shimano SLX FC-M7100-1, FC-M7120-1 a FC-M7130-1. Tento převodník je vyroben z osvědčené kombinace lakované oceli, eloxovaného hliníku a polymerové vrstvy. Disponuje speciálním profilem Dynamic Chain Engagement pro hladký chod a systémem Direct Mount pro rychlejší instalaci řetězu.

mirapar19. června 2025

Vydrží poměrně dlouho, cena.

Varianta 30 zubů
celisti25. dubna 2025

originál

Varianta 34 zubů
Registrovaný uživatel23. srpna 2023

poměr cena-kvalita

Registrovaný uživatel20. července 2023

Velmi kvalitní a lehký převodník

Kvalitní převodník za rozumnou cenu.

Registrovaný uživatel6. září 2022

Tichý chod, kvalitní zpracování, co vydrží uvidíme

Varianta 30 zubů
Registrovaný uživatel15. prosince 2021

celkove spatne navrzeny vyrobek (to same plati pro XT verzi) - shimano nema srouby drzici prevodnik k unaseci jako nahradni dil a srouby vypadavaji ackoliv na ne clovek nepotrebuje sahat po celou dobu zivotnosti vyrobku - potreba specialniho klice na upevneni unasece ke klice - obtizne se montuje ke klice

prevodnik jsem kupoval jen kvuli 2 sroubum, ktere mi z predchoziho prevodniku vypadly ac jsem snima nikdy nemanipuloval; shimano by to vyresilo nytama misto sroubu nebo kdyby nabizeli k prodeji sroub jako nahradni dil

Registrovaný uživatel7. června 2021

mel jsem si koupit jprevodnik s jeste dvema zuby navic.

Varianta 34 zubů