Pedál na kolo Recenze Shimano Deore XT PD-T8000 SPD černé

Recenze Shimano Deore XT PD-T8000 SPD černé

Jednostranné pedály Shimano Deore XT PD-T8000 SPD pro horská kola z chromované oceli v černé barvě. Mají vlastní odrazky a nastavitelné předpětí zámku pro vycvaknutí tretry. Jedna strana pedálu je zacvakávací, druhá pro klasické použití. Vhodné pro cyklisty jezdící jak tretrách, tak v běžné obuvi.

M. Šlajs2. prosince 2025

univerzální použití

solidní výrobek z dobrou cenu

formanek.z2. června 2025

Potřeboval jsem jej na nové kolo. Vynikají spolehlivostí a funkčností. Vždy, když jedu na kole.

b22332126. května 2025

kvalitní funkční pedály

kyc25. května 2025

XT co k tomu dodat, Spolehliva a funguje jak ma

pzoubek6324. března 2025

Z jedné strany SPD, z druhé platforma. měl by mít kvalitní ložiska, hliníkové tělo

viktor.machacek28. března 2024

Chtěl jsem plnohodnotné SPD i platformové pedály. A jsem spokojen, fungují skvěle i dobře vypadají. I když někoho mohou odrazovat výrazné odrazky.

Registrovaný uživatel28. května 2023

Oboustranné pedály, použití jak klasické tak cyklistická obuv. Objednán již druhý pár. Obecně spokojenost se značkou Shimano XT. (řetězy, náboje, pedály, apod.)

Registrovaný uživatel22. března 2023

Kvalitní provedení, plocha nášlapu, integrovaná odrazka

Kvalitní pedály pro MTB

LMuska1. října 2021

- platformová strana je dosti široká a díky volitelným pinům (malým či větším) obuv perfektně sedí na pedálu a nesmýká se - v balení jsou kufry SH56, vhodné pro začátečníky (vypínání boty více směry) - kvalitní ložiska - velmi pěkný vzhled vhodný k MTB, které rozhodně nebudou kazit vzhled u kol vyšších tříd (mají i odrazky)

- vyšší cena - černá barva pedálů se velmi rychle odírá (již po prvním ježdění), obzvláště, pokud tretry použijete na platformové straně. Ale s tím se u pedálů musí počítat, je to kontaktní součást kola a tedy spotřební zboží.

Ideální volba pro někoho, kdo chce postupně přejít na SPD tretry, ale přitom si zachovat možnost jezdit i s klasickými botami a chce rovněž kvalitní příslušenství ke kolu, které pěkně vypadá.

Registrovaný uživatel20. června 2021

Univerzálnost SPD / platforma Drží dobře nohu Piny drží dobře botu Výměna pinů (obyčejné červici do klik u dveří / šroub bez hlavy)

Cena Horší vyměnitelnost při zanesení pinů Stejně jako obyčejné stupačky, tak o tyto odrbete nášlapama na botě

Velice precizní zpracování, ale je to pořád jen stupačka. Bohužel jsem nenašel adekvátní náhradu v nižší kategorii, která by mně vyhovovala.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

Univerzálnost, jsem velmi spokojen.

Registrovaný uživatel4. května 2020

Takový průměr

Není nejlepší ani nejhorší

Registrovaný uživatel4. května 2020

Z jedné strany platformy, z druhé SPD, prostě univerzální, není co dodat

nevím, možná jen, že jsem musel některé červíky dotáhnout