Recenze Shimano Deore CS-M6100 12s 10-51

Kazeta Shimano Deore CS-M6100 12s představuje řešení pro cyklisty hledající spolehlivost. Kazeta zajistí dokonalé řazení, které je možné, aniž byste přerušovali šlapání. Nabízí rozsah 10-51 zubů a vyrobena je z velmi kvalitního materiálu, který odolá i intenzivní zátěži.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Kazeta Shimano Deore CS-M6100 12s 10-51 je podle recenzí spolehlivá a funkční s robustním provedením. Nabízí dobrý poměr cena-kvalita-výkon a je vhodná pro sportovní hobby užití. Vyžaduje však precizní seřízení a při větším počtu pastorků může být odladění řazení složitější.

• Robusní a odolné provedení
  • Bezproblémová montáž a funkce
  • Dobrý poměr cena-kvalita-výkon
  • Funkční a spolehlivé řazení
  • Vhodné pro sportovní hobby užití
  • Vyžaduje precizní seřízení
  • Složitější odladění řazení při větším počtu pastorků
  • Nedostatek náhradních pastorků a vymezovacích podložek

vladhajek5. května 2026

Cena dobrá

marsvar6915. března 2025

Super pri montáži žádný problém.

Je to opravdu široká kazeta s mnoha pastorky a nedá se to odladit úplně na stoprocent vyžaduje již jistý cit při manipulaci s páčkou řazení

Jsem spokojen protože je to přesný náhradní díl mého elektrokola .Bohužel ta konstrukce rozsahu této kazety už je opravdu na hraně a možnosti dokonalého odladění řazení

Registrovaný uživatel17. února 2023

funkční

Registrovaný uživatel26. července 2022

Shimano...

Registrovaný uživatel25. února 2022

kupoval jsem jako náhradní do zásoby, ale vzhledem k tomu, že daný typ kazety jezdím, tak nemám výhrad, neřeším váhu, přeci jen dát za kazetu dvojnásobek (nebo i pětinásobek) nejsem ochoten

žádné, přeci nebudu psát, že je těžší, a nedostatky? Kdo z nás milý bikeři pamatuje trojkolečka, čtyřkolečka, pěti, šesti, sedmi, osmi, devíti, atd.? měl jsem všechny a doteď mám osmikolečko, devítikolečko, desíti a dvanáctku, nezbývá mi nic než pochválit.

za "rozumné" peníze dobrá volba. A proč ty uvozovky? No řekněte nebikerovi, že jste dali za kolo 40-70 000, za řetěz 450-900, anebo za pláště tisícovku?

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Je to známá věc. Tahle kazeta naprosto plní svůj účel a pouze její hmotnost ji zařazuje mezi "nižší střed". Jinak ve srovnání se SRAM konkurencí obstojí naprosto suverénně.

Je to dáno obecnou situací na trhu: bylo by třeba mít k dispozici náhradní pastorky. Alespoň těch pět nejmenších a samozřejmě vymezovací podložky.

Pro sportovní hobby užití naprosto dostačující, jen se uživatel nesmí nechat zmást pokud nějaká značka ošidí další komponenty na kole, byť i v pohonu. To pak už nezachrání žádná slušná součástka. Ale pokud se do pohonu naopak využijí komponenty z řady SLX, je to OK.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Najeto 500km a zatím super

Registrovaný uživatel16. února 2021

Robusní provedení, bezproblémová montáž a funkce.

Zakoupena komplet sada 1x12 Deore. Bezchybná funkce řazení - nutno precizní seřízení. Robusní provedení. V této cenové hladině bezkonkurenční poměr cena-kvalita-výkon-funkce. Všem doporučuji!!!