Chybí některé díry na šrouby

Chybí některé díry na šrouby
Případalo mi to jako vhodná prozatímní garáž
V ukotvení:patky z umělé hmoty radí připevnit k podlaze(betonu),ale spojení s nosnou trubkou chybí,takže poryv větru snadno může zastřešení i odnést či poškodit zaparkované vozidlo
Vybral jsem si tento produkt protože jsem dříve zajížděl autem do sklepní garáže a takto auto může stát na rovině venku.
Akorát nemá moc těch kotvících prvků byly jenom 4 ks trnů do země a když se spočítá 4x6 tak by to mělo souhlasit ale dá se to vyřešit hřebíkem
Jinak v pohodě
Design, lehká konstrukce, snadná montáž.
Doporučuji, viz výše
Lehká, pevná, přenosná konstrukce. Uvidíme kolik vydrží plachta.
Jednoduché složení, poměrně lehké a cenově dostupné
vyhovující rozměr a příznivá cena
Velmi chatrna trubková konstrukce bez jakéhokoli jištění spojů. Plastové patky pro uchycení k podkladu- k ničemu, nutno koupit kovové patky, které stojí třetinu přístřešku. . Spojováni trubek pomoci jednoduché matky bez jakékoli podložky, je potřeba alespoň pružná podložka nebo pojistná matka. Po zhlednuti obsahu krabice jsem to raději za 300,- poštovného vrátil. Po složení bych se bal každého menšího větráku, ze přístřešek nepřežije a něco v okolí ještě poškodí.
Odolává větru. Snadno smontovatelné.
Dostatečná ochrana před deštěm a sluncem za slušnou cenu.
Lehká montáž, lehká konstrukce, použití jako přístřešek na malý karavan přes letní parkování..
Na to co jsem očekával supr..
Cena, rychlá dodávka, rychlá montáž.
splňuje očekávání