Pračka Recenze Sharp ES NFH714AWC

Recenze Sharp ES NFH714AWC

Předem plněná volně stojící pračka Sharp ES NFH714AWC využívá při praní inteligentní funkci EcoLogic, která pomáhá šetřit energii. Už nemusíte čekat, až budete mít dostatek špinavého oblečení, kterým pračku zcela zaplníte, protože tento systém zjistí, kdy je pračka naplněna poloviční náplní a zkrátí dobu trvání programu a množství spotřebované vody. Pračka disponuje Bubble Drum, tedy bubnem se…

denisa10. února 2024

Nefunkční. Byla ochotná vyprat prádlo max. do 1. kilogramu, jinak se netočil buben, ale program proběhl. Nebo program proběhl, ale nevyždímala. Reklamace a návštěva opraváře musela proběhnout třikrát, jinak s námi v Planeo elektru nikdo nechtěl o vrácení vůbec mluvit a celý proces trval přes 3 měsíce. Po třech návštěvách opraváře pračku vzali zpět jako reklamaci a nyní čekáme 14 dní na vrácení peněz

Koupeno v Planeo Elektro, nefunkční kus, obtížná a zdlouhavá reklamace. Po reklamaci jsme koupili ve stejném obchodu pračku Philco, opět nefunkční kus. Do třetice jsme šli ke konkurenci.

boris.mir20. ledna 2024

pere kvalitně a tiše