Televizor Recenze Sharp 40" LED (40FH2EA)

Recenze Sharp 40" LED (40FH2EA)

Tento televizor je vybaven rozlišením 1366 x 768 pixelů. Model nabízí čistý obraz díky technologii Active Motion, která zajišťuje plynulé zobrazení rychle se pohybujících objektů. Televizor využívá operační systém Android TV a nabízí řadu aplikací a služeb jako Netflix, YouTube, Google Play, O2 TV, HBO Max, Voyo a mnoho dalších. Díky vestavěnému digitálnímu tuneru DVB-T/T2/C/S/S2 s podporou T2…

kaplan.ludek10. listopadu 2025

při základním nastavování televize (ladění kanálů), nebyly kanály seřazeny vzestupně o jedničky a tak dále. Stupnice byla 1,2,3, 8, 9,10,11,12,13, 18, 19 ......S tímto problémem mě neporadili ani zaměstnanci prodejny Planeo a proto jsem využil sílu internetu, kde jsem dostal radu na změnu v kolonce ZEMĚ: pokud napíšete česko, tak pořadí kanálů mate jak jsem již popisoval. Je nutno vepsat jinou zemi a provést opětovné ladění kanálů. Asi chyba SW.

Varianta 24"
Registrovaný uživatel12. října 2025

Poměr, cena

Složité menu, návod jen on-line a málo informaci

z17. ledna 2025

obraz dobrý, velikost akorát

Varianta 32"
pepaj15. ledna 2025

Zboží reklamováno--Nešlo naladit Satelitní příjem.Proběhla reklamace,vyměněn jiný přijimač.Ten je v pořádku.

Varianta 32"
honk5615. ledna 2025

koupil jsem ho pro vnučku

kok19. prosince 2024

obecně dobrý televizor s otevřenou platformou google vyzkouším až na UKR a předpokládám že budu spokojen