řezačka trubek Recenze Sharks CUT 60

Recenze Sharks CUT 60

Plazmová řezačka Sharks CUT 60 slouží k řezání všech kovových materiálů a patří mezi stroje s velmi nízkými provozními náklady. Očekávejte od něj čisté řezy bez dalšího dodatečného opracování a navíc za minimálních ztrát kovu. Jedná se o lehký model se snadnou mobilitou a všemi moderními funkcemi pro snadný a jednoduchý provoz. Model CUT 60 si poradí s řezem až do tloušťky 20 mm! Stačí jen…

Registrovaný uživatel3. prosince 2020

I když to vypadá že jsem podplacen tak musím i tento produkt pochválit. Jako zámečník hodně dělám se železem a s touto plazmou se dají dělat kouzla. K řezání stačí čistý vzduch a řez je perfektní. Dříve jsem řezal autogenem ale s plazmou se to srovnat nedá. Produkt používám skoro denně.

Zápory zatím žádné.

Registrovaný uživatel6. října 2020

kromě ceny jen to že jede (zatím)

Opět ti patláci (prodejco-dovozci) kašlou na spotřební materiál a díly, je to jednorázová věc.

Raději se podívat po jiné značce.

Registrovaný uživatel15. června 2019

Dostatečně výkonný stroj s dobrým hořákem. Na ebay není problém sehnat dýzy za pár korun. Oblouk stabilní. Dostatečná pro i náročnější zámečničinu. Nemá problém i se silnějším materiálem.

Uzemňovací kabel je opravdu směšný, včetně kleští. Zde se notně šetřilo. Vyřešeno nákupem kvalitního kabelu včetně koncovky od Binzelu (55Kč). Přibalená nemá optimální kontakt- proto doporučuji výměnu.

Za tuto cenu není konkurence. Není to sice profi, ale také nestojí 30000. A práci udělá parádní.

Registrovaný uživatel10. dubna 2019

Opět rozhoduje cena a s výrobky z Číny mám jen dobré zkušenosti. Všichni výrobci jakékoliv techniky stejně používají komponenty z Číny

Jediným záporem u tohoto výrobku je velice špatný popis použití. Je tam popsáno vše okolo bezpečnosti ale hlavně tam chybí postup jak výrobek používat.

Myslím, že jsem napsal vše.

Registrovaný uživatel9. ledna 2019

Plně postačuje pro hobby použítí