Jednoduchá montáž, krásný vzhled

Jednoduchá montáž, krásný vzhled
Nejlepší kufr ve své objemové třídě!
Součástí plotna zdarma!!!
Best topcase SH39 carbon!
Nic jsem neobjednal takže ani neobdržel a nemůžu hodnotit
- pojme v pohodě dvě otevřené helmy, případně by asi zvládl i jednu otevřenou a jednu uzavřenou (ale nezkoušel jsem)
- dá se jednoduše buď jen zavřít, nebo zamknout, nebo úplně odebrat
- podlážka má několik variant otvorů, takže se dá namontovat na různé typy kovových plošin
- vypadá moc pěkně
- lehký, jelikož je z 99% plast, až na pár kovových součástek, aby vydržely déle
- kufr na podlážce drží jen jedna zarážka (kvůli snadnému vyjmutí) a na youtube někdo říkal, že se mu za jízdy zlomila a kufr vypadl na cestu, ale přijde mi, že už ji teď vystužili kovem, tak by snad měla být odolnější, na druhou stranu se asi nestane, že by se vypadl sám od sebe, každopádně bych se o ten kufr asi úplně neopíral (dotýkání je ok a stejně má jezdec sedět spíše vzpřímeně)
- dokoupili jsme ještě oficiální opěrku zad, ale nebyla o moc pohodlnější a navíc zabírala místo (sedadlo tak bylo kratší), tak jezdíme bez ní
Celkově jsme zatím velmi spokojeni, na náš skútr je asi ideální, objem dostačuje na dvě otevřené helmy nebo na výlet k vodě (dvě deky, ručníky, mikiny, vody). Zárověň vypadá hezky a poměrně pevně, ne žádný čínský šunt.
velikost tak akorát , zpracování, doporučuji
Velký
Pěkný
Levný
Praktický, dostatečně velký, hezký design, na plotně drží dobře.