Komiks pro dospělé Recenze Sexkomiks: První komiksové dějiny sexuality - Laetitia Corynová, Philippe Brenot

Komiksový bestseller, první svého druhu, zachycuje s erudicí a zároveň humorem dějiny sexu, sexuality a lidské intimity od pravěku až po vize budoucnosti. Obnažuje témata, o nichž víme možná překvapivě málo: co je to vlastně erotika, kde se vzal sklon k monogamii, kdy a kde se pořádaly falické slavnosti, jak to bylo s používáním pásů cudnosti a vynálezem kondomu nebo jak překvapivě genderově…

jaroslav.dvorakt4. července 2025

Vše parádní a profi.

Viz výše

Registrovaný uživatel3. května 2022

Vše o sexu podáno vkusnou a přitom zajímavou formou.Pro 17letého vnuka fantastické a pobavil se a poučil i tatínek a dědeček, vlastně celá rodina.

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

vtipně a srozumitelně podané dějiny sexuality

mám oba díly ,koupil jsem je dospívajícím vnukům

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Nesmyslné informace o spojeni lidské sexuality a mužské dominance už na druhé straně: sexuální dominance je bohatě zdokumentovaná u šelem i primátů, narozdíl od tvrzení autora. Otrávilo mě to hned v začátku, ověřil jsem si to na videích BBC a Nat Geo a knihu odložil. Podobné genderové hrátky s překroucenými fakty nevyhledávám.

Registrovaný uživatel29. dubna 2020

Zábavné. Pro švagra ke 30tinám.