Ředidlo Recenze Severochema Isopropanol 1 l

Recenze Severochema Isopropanol 1 l

Severochema Isopropanol je čisticí a odmašťovací prostředek vhodný pro optiku, tištěné spoje, elektrické kontakty, skleněné plochy. Je to také rozpouštědlo pro oleje, gumu, pryskyřice, lepidla, barvy, inkoust.

Registrovaný uživatel26. září 2024

“vune”

Ucel splnuje.)

Registrovaný uživatel4. dubna 2023

Výbornej.

Nesmí se toho vypít víc jak deci naráz, jinak potom střašně bolí hlava.

Na čištění super.

Registrovaný uživatel14. února 2023

super,zamrzlé sklo pěkně povolilo

Registrovaný uživatel30. května 2022

Již jsem to vypil

Registrovaný uživatel2. dubna 2022

Isopropanol jako látka by asi byla vyhovující. Toto balení jsme vzavi proto, že jsme nenašli nabídku ve sreji.

Tento způsob volného balení má pro nás velmi málo využití. K naší práci potřebujeme provedení tlakové (sprej), případně alespoň provedení s pumpičkou (viz např. kolínská apod) s trubičkou.

Pro nás má velmi málo využití.

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Čistota odpovídá uváděné hodnotě >99%. Odpařuje se beze zbytku, nezanechává mapy ani žádné stopy. Pracuji s "Izošem" už přes 35 let a klíčové je, aby byl opravdu čistý. A tenhle je.

Jenom taková drobnost - bílá plastová nádoba, zvlášť při umělém světle není dobře vidět, kolik tam zbývá, ale to je fakt prkotina.

Dobrý "Izoš" za dobrou cenu

Registrovaný uživatel13. září 2021

Stoprocentní produkt. Čistota a perfektní obal s funkčním bezpečnostním uzávěrem. Vhodný pro odstranění nečistot optiky i ředění tavidel pro elektroniku.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Plní to,co je od tohoto prostředku očekáváno.Používáno pro servis elektroniky,nezanechává stopy po použití.

Doporučujeme.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Klasika IPA, funguje

Registrovaný uživatel21. května 2021

je to ok

Registrovaný uživatel26. dubna 2021

samozřejmně by cena mohla být nižší

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Funguje jak má. Na solární panely výborně.

Registrovaný uživatel29. března 2021

Produkt jsem vybral k výrobě desinfekce podle návodu WHO Také jsem ho použil k čištění plastových ploch radia ,které byly zašpiněny směsí potu nečistotami rukou. K plastu se chovala chemikalie šetrně , nedošlo k rozleptání a plast je opět krásně hladký a čistý. Na výrobu desinfekce rukou 1x za 4 - 5 měsíců.

Když jsem recenzi odeslal a přečetl jsem si ji , uviděl jsem recenzi jiného zákazníka, který popisuje netěsnost uzávěru láhve . A to jsem si vzpoměl , že to tak při nákupu opravdu bylo , musel jsem si vybrat z regálu lahev ,která těsnila . Tato závada na uzávěru - nekvalita - tam opravdu existuje .

Registrovaný uživatel26. února 2021

Dezinfekce , denní použití , produkt splnil očekáván .í

Vynikající dezinfekční produkt , doporučuji .

Registrovaný uživatel17. ledna 2021

Levné a účinné

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Rychle dodáno, dobře zabaleno. Výrobek vhodný pro přípravu směsi na dezinfekci rukou podle WHO..

Registrovaný uživatel10. října 2020

snad účel splní

koupil jsem asi 15 lahví. Ani jedné netěsnil uzávěr! Nejde dotáhnout. Balík mokrý, divím se, že to spedice nevyloučila z dopravy jako nebezpečnou látku.

Registrovaný uživatel30. září 2020

Ideální čisticí respektive odmašťovací prostředek pro 3d tiskové podložky