Plastikový model Recenze Seva Monti System MS 08.2 - Container 1:48

Recenze Seva Monti System MS 08.2 - Container 1:48

Postavte si model auta Liaz - Container MS 8.2 bez použití lepidla a nanášení barev. Model je v měřítku 1:48. Model Monti System MS č.08.2 - Container je tahač Liaz s kontejnerovým návěsem a dvojicí kontejnerů. Liaz Monti System MS 08.2 v měřítku 1:48 patří do řady modelů Monti System Standard, tedy mezi středně složité stavebnice.

urvanej16. dubna 2025

Rychle a snadno si i menší stavitel poradí.

Kromě zacvaknutí zadních blatníků, to vyžaduje extrémní sílu a opatrnost.

Stavba rychle odsejpá a malý stavitel je spokojen, jak mu model roste pod rukama.

martivo.hudba1. ledna 2024

Líbí se mi stavebnice

Registrovaný uživatel13. února 2023

velmi hezky zpracovaný model, výsledek je vážně pěkný

trochu náročnější na složení a polepení

Registrovaný uživatel23. února 2022

model jsem již v 90.letech, tento model projde úpravou, jsem nadšen, že si mohu připomenout slavnou značku nákladních automobilů LIAZ ze severu Čech aspoň tímto modelem,

Registrovaný uživatel13. února 2022

Manžel má radost,když dostane tyhle retro hračičky a ještě, když si je může složit.

Kvalitní zboží, nic nechybí, vše do sebe pasuje. Doporučuji.

Registrovaný uživatel17. května 2021

Návrat do dětství.

Nehledej zápory. Kdo chce psa bít, hůl si najde vždycky.

Registrovaný uživatel11. listopadu 2020

Za mě úžasná vzpomínka a vrácení se do let, když jsem byl dítě a rodiče mi to kupovali. (30 let zpět). Jelikož jsme meli kousek od vaši výrobny chalupu. Když jsem zjistil, že se to dá stále objednat, tak jsem okamžitě objednal. Sice si bude muset naše velká radost ještě par let počkat, ale už teď jsem koupil a něco i složil. Úžasné pro děti. Naučí se skládat a vystřihovat. Za mě super.

Super. Ať se daří!!!!