Recenze Sestřičky a jejich tajná přání - Donna Douglasová (2021, pevná)

Recenze Sestřičky a jejich tajná přání - Donna Douglasová (2021, pevná)

Blíží se Vánoce 1938 a každý v nemocnici Nightingale má své tajné přání. Sestra Wallaceová doufá, že již neprožije žádnou další válku, která by jí odvedla jejího snoubence. S dopadajícími bombami jí však naděje postupně opouští. Helen Dawsonová touží po smrti svého milovaného manžela Charlieho znovu najít štěstí.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Krásný čtení

Registrovaný uživatel26. ledna 2022

Ten typ literatury z lékařského prostředí se mi moc líbí a,napínavé dobrodružství sestřiček je bezva někdy smutné někdy legrační, přečetla jsem jedním dechem

Registrovaný uživatel7. srpna 2021

Jsem sama sestřička a umím si většinu z té doby spojit nebo představit. Úžasné čtení. Hodně jsem si z toho vzala. Sestřičky měly dřív jako studentky tvrdý režim. Kousek bych ukrojila a zavedla i dnešním sestřičkám studentkám. Mám pocit, že školy jsou čím dál méně přísnější a méně kompetencí v praxi. Více příběhů v jiné době, opravdu poutavé čtení. Postupně čtu všechna vydání.

Nemám, nejsem odborník na knihy. Prostě mě baví :-).

Doporučuji si přečíst. Určitě sestřičkám :-)

Registrovaný uživatel16. května 2021

Mám všech 5 dílů a moc se mi líbí

Registrovaný uživatel16. května 2021

Mám doma celou sérii,líbí se mi dějiny v Anglii převážně Londýn a práce sestřiček v nemocnici,též příběhy hlavních hrdinnů jsou moc zajímavé.

Kdo má rád historii a životní příběhy je kniha ta pravá.

Registrovaný uživatel12. března 2021

dárek přítlkyni z oboru

Registrovaný uživatel1. března 2021

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Chtěla jsem vědět jak dopadnou osudy sestřiček. Všech pět dílů bylo super.

Mohl by být další díl.

Registrovaný uživatel21. února 2021

Velmi čtivá oddychová kniha.