Recenze Sensor Merino Active krátký rukáv safari

Recenze Sensor Merino Active krátký rukáv safari

První vrstva z 100% merino vlny je kousek, který by asi neměl chybět v šatníku žádného turisty, trekaře nebo horolezce. Vrstva, kterou budete bez problémů nosit třeba týden v horách a nebudete se stydět v přeplněném vlaku na zpáteční cestě. Antibakteriální vlastnosti merino vlny jsou zkrátka nedostižné. Triko s gramáží 170 g/m2 se řadí k velmi lehkým funkčním vrstvám a skvělé bude hlavně v…

jana.flodrova21. ledna 2025

Příjemné na nošení

Varianta L
Registrovaný uživatel24. prosince 2022

dobry pocitove, skvela barva

Varianta L
Registrovaný uživatel18. října 2022

nezapáchá po propocení, krásně sedí střih, hřeje.

Varianta M
Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Uplé Nesmrdí ani po intenzivní a dlouhodobé (4 dny) fyzické aktivitě Příjemné na nošení

Ze začátku trochu kouše Náchylné na mechanické poškození

Varianta M
Registrovaný uživatel15. dubna 2022

velmi dlouhé dlouhé triko, příjemné, dobře padne, velmi tenký materiál

je to vlna a při manipulaci z materiálu lítaj blesky :-)

Varianta XXL
Registrovaný uživatel15. října 2021

Už jedno takové mám a jsem s ním spokojen. Příjemné na "běžné" nošení i aktivní sport. Nesmrdí ani po opakovaném vele-propocení. Používám ho na fitness i jako první vrstvu na tůry. Je přiměřeně pružné a propocené nestudí tolik jako umělé vlákno. Má parádně prodloužená záda, takže mi netáhne na "cemr". :-)

Tentokrát je o kus větší než to předchozí (zakoupené před dvěma lety), ale pořád OK. Není tolik upnuté přes ruce, hrudník a hlavně mnohem delší.

Tričko i po shrnutí kladů a záporu doporučuji. Pořád má své výhodné vlastnosti. Tím že je trošku větší než předchozí verze je v případě potřeby dobře použitelné i jako jakási druhá vrstva.

Varianta XL
Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Super materiál, střih a pěkná barva.

Vše co obsahuje Merino doporučuji, skvělý materiál ;-)

Varianta S