Recenze Sensor Merino ActivE krátký rukáv lila

Dámské tričko Merino Wool Active je vyrobeno z vysoce kvalitní vlny Merino z Nového Zélandu. Tričko z vlny Merino je velmi příjemné na těle, díky jemným a dlouhým vláknům přirozeně absorbuje a odvádí vlhkost, hřeje, i když je vlhké. Tričko Merino je odolné proti zápachu i při delším nošení. Merino má vynikající termoregulační vlastnosti.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Triko Sensor Merino ActivE krátký rukáv lila je vysoce hodnoceno pro svou kvalitu materiálu, hřejivost a odolnost proti zápachu. Uživatelé oceňují jeho prodyšnost a pohodlí při nošení. Jedinou výtkou je drobná odlišnost v odstínu barvy mezi jednotlivými variantami trik, což však neovlivňuje jeho funkční vlastnosti.

• Příjemný materiál na těle
  • Dobře hřeje i v chladnějším počasí
  • Odolnost proti zápachu i po více použití
  • Prodyšnost a pohodlí při nošení
  • Vysoká kvalita zpracování
  • U různých variant trik se liší odstín barvy

Hana20. července 2026

Triko je úžasně pohodlné, prodyšné, je tenké, a přitom hřeje! Moc doporučuji! Měla jsem ho opravdu v extrémních podmínkách a bylo mi stále příjemně.

Jen mě trochu zklamalo, že ačkoliv jsem si koupila celý set Sensor nátělník lilla, Sensor s kapucí lilla a Sensor krátký rukáv lila, nebyla barva u všech typů trik stejná. Ale to je jen malá vada na kráse. Jinak jsem moc spokojená s celým nákupem!

Varianta L
knotkovasarka6. července 2026

Hebké, příjemné na těle a navíc krásná barva

Skvělý nákup

Registrovaný uživatel27. ledna 2024

Velice prijemne Vysoka kvalita

Varianta XL
Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Příjemné na nošení Vydrží bez zápachu

Vyzkoušeno v horku na treku a po 2 dnech bylo jak čerstvé. Na těle se příjemně nosí, nebylo v něm nijak horko. Za mně super zkušenost a můžu doporučit.

Varianta L
Registrovaný uživatel25. dubna 2021

splnilo ocakavania od tricka z merino vlny

Registrovaný uživatel29. března 2021

Příjemný materiál, délka pod zadek

Registrovaný uživatel13. března 2021

Hřeje, nesmrdí ani po více použití (6x)neškabe, Značka Sensor mě překvapila, můžu řict že se vyrovná značce Icebrekr

Doporučuji (za sebe)