Set dětského termoprádla Recenze Sensor Double Face set Magenta

Recenze Sensor Double Face set Magenta

AKCE: dodatečná sleva –10 % po zadání kódu ZI10 (platí od 26. 1. do 4.2. 2018 nebo do vyprodání zásob)! Dětský set trika s dlouhým rukávem a spodků z legendárního a velmi oblíbeného materiálu Double Face – speciální konstrukce pleteniny a střihu umožňuje používat toto prádlo oboustranně a to vždy s jinými vlastnostmi.

Registrovaný uživatel21. února 2022

produkt je určen pro 13letou vnučku, která ho teprve dostane, takže teprve zjistí zda to co výrobek deklaruje, je pravda.

že byl vyroben v Číně ?????

Varianta 150
Registrovaný uživatel25. října 2021

Materiál vypadá dobře

Zatím jsme moc nevyuzili, je to větší než jsem očekávala, ale v zimě se jistě dostane i tak ke slovu

Varianta 110
Registrovaný uživatel27. ledna 2021

barva, cena, design

obrazek je na teple/letni strane, takze v zime neni videt - my to kupovali hlavně jako teplou vrstvu do zimního počasí a bohužel obrázek medvědů je obracen dovnitř.

Jsme nadseni, syn nosi neustale, bohužel často i doma a tak uz ma par vytahanych niti. Uplne jsme neodhadli velikost, objednávali jsme pres e-shop a tak je to dost volnější vel. 120 pro 5letoho syna. Ale bali jsme se, ze 110 uz mu bude malá.

Varianta 120
Registrovaný uživatel21. ledna 2021

Perfektní. Doporučuji

Varianta 100
Registrovaný uživatel26. listopadu 2020

Velikost trika je spise mensi a velikost kalhot spise vetsi

Varianta 100