Dámské tričko Recenze Sensor Double Face dámské krátký rukáv černé M

Recenze Sensor Double Face dámské krátký rukáv černé M

Funkční prádlo z materiálu Double Face patří mezi jedno z nejuniverzálnějších v nabídce značky Sensor. Speciální konstrukce pleteniny a střihu umožňuje používat toto prádlo oboustranně a to vždy s jinými teplotními vlastnostmi. Strana označená jako "plus" má povrch z micropolyesterového hedvábí, tento povrch se volí jako vnitřní tedy "na tělo" v případě teplejších podmínek. Strana Double…

Registrovaný uživatel7. května 2022

Ještě jsem nevyzkoušela. Ale dělá na mě dobrý dojem.

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

tričko je univerzální - oboustranné ( chladivé / hřejivé), v černé barvě se dobře kombinuje s dalším oblečením

mám zkušenost, že trička Sensor musím kupovat o číslo větší

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Super do každého počasí. Slušivý roláček, dá se krásně nosit jak ke kalhotám, tak pod šaty. Perfektně saje pot a rychle usychá.

Zatím neobjeveny :-)

Dlouho jsem hledala opravdu dobré funkční oblečení. Mám ho doma spoustu a prakticky žádné nesplňovalo moje nároky. Pak jsem našla Sensor a moje hledání skončilo. Naprostá spokojenost. Jen bych uvítala rozšíření kolekce dámských kalhot a kraťasů.

Registrovaný uživatel14. března 2021

Příjemně se nosí, perfektně funguje. skvěle odvádí vlhkost. 4x týdně při běhání a cvičení