Recenze Sensodyne Complete zubní pasta 75 ml

Nový Sensodyne Kompletní ochrana byl speciálně navržen pro osoby s citlivými zuby. Pomáhá hned 7 způsoby - vytváří ochrannou vrstvu, a tím chrání před bolestí citlivých zubů. posiluje sklovinu, pomáhá chránit proti plaku a pomáhá udržovat dásně zdravé. Prémiová zubní pasta pro náročné spotřebitele, kteří chtějí kompletní péči o své citlivé zuby.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Zubní pasta Sensodyne Complete je podle recenzí účinná v boji proti citlivosti zubů a chrání zubní krčky. Uživatelé oceňují její rychlý nástup účinku a příjemnou chuť. Jedinou výtkou je vyšší cena, ale většina považuje její účinky za odpovídající investici.

• Účinně snižuje citlivost zubů
  • Chrání zubní krčky
  • Dobře čistí zuby
  • Příjemná chuť
  • Rychlý nástup účinku
  • Vyšší cena

petrzelinka27. února 2025

Pastu požívám dlouhou dobu a jsem s ní spokojen.

Vyšší cena

Pasta mi vvyhovuje.

dzany42. srpna 2024

kvalita+++++

janinakavalir19. prosince 2023

Zboží nebylo určeno pro mě, takže nevím

Registrovaný uživatel31. května 2022

Dobrá cena Výrazně snižuje citlivost krčků a míst s porušenou sklovinou Příjemná chuť

Účinky se projevily už po třech dnech používání dvakrát denně. Rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel22. března 2022

Dobře čistí chrání zubní krčky od používání mě již nebolely za peníze které dám službu udělá

Registrovaný uživatel13. listopadu 2021

Velmi mi pomohla od přecitlivělosti zubů.

Registrovaný uživatel6. února 2021

My favourite tooth paste until now. Recommend