Recenze Seni Care Jednorázová mycí žínka bez fólie 22,5 x 16 cm 50 ks

Recenze Seni Care Jednorázová mycí žínka bez fólie 22,5 x 16 cm 50 ks

Seni Care mycí žínky bez fólie z měkkého a savého materiálu jsou vyrobené tak, aby chránily pokožku dlaní osoby, která pečuje o pacienta. Jsou vhodné při hygienické péči o ležící pacienty, osoby se zvýšenými nároky na hygienu. Rozměr žínky činí 22,5 x 16 cm. V balení je 50 ks.

Petr18. září 2025

Je pevná, jemná, příjemná.

Registrovaný uživatel15. července 2025

Tyto žínky jsou vynikající pomocník při mytí i ležícího pacieta. Jsou jemné, příjemné na kůži. Když při mytí vznikne pěna, jde dobře smýt, Žínka stačí propláchnout čistou vodou a rychle uschne, velmi mi usnadňuje práci...

jana.vitovcova11. června 2025

praktické

Velmi praktická pomůcka.

sevcikovakarla222. října 2024

Měkké, dobře savé.

Trochu pouští chloupky.

Velmi spokojená,můžu doporučit při domácí péči o imobilní osobu.Žádné sušení ani praní.Někdy je použivám i při osobní hygieně.

Registrovaný uživatel13. října 2024

Velmi kvalitní žínky,pro ležící pacienty a nejen pro ně. Značka Seni jako taková je za mě ta nej.

Tato značka je cenově dostupná, je kvalitní,ale málo známá. Používáme ji bezmála 10 let a je pro nás v péči o nemocného absolutní špička.

Registrovaný uživatel1. července 2023

Výdrží dlouho, jemné.