Meteostanice Recenze Sencor SWS 9700 Pro černá

Recenze Sencor SWS 9700 Pro černá

Sencor SWS 9700 je profesionální meteorologická stanice s bezdrátovým snímačem 5v1. Barometrický tlak je měřen v relativních a absolutních hodnotách. Displej má 256 proměnlivých barev. PMVA True color displej má extrémně vysoký kontrastní poměr, široké pozorovací úhly, výborná čitelnost na slunci.

Kodl1. listopadu 2025

Ukazuje presne vse o pocasi Moznost menit barvu displeje Moderni a stylovy doplnek do bytu

Meteostanice SENCOR SVS97001 je skvela. Zobrazuje vsechny dulezite udaje o pocasi i case a ukazuje take slunecni a mesicni fazi. Displej je velky a prehledny a libi se mi ze si muzu nastavit barvu podle nalady.

poneny9. července 2024

Jednoduché zprovoznění, funguje bezvadně.

Registrovaný uživatel30. května 2023

Přehledný jasně čitelný displej, trvale podsvícený. Jednoduché spárování stanice s čidlama. Velký dosah stanice s venkovním čidlem, v mém případě přes několik zdí.

Určitě doporučuji

Registrovaný uživatel16. srpna 2022

přehledné a přesné

Registrovaný uživatel4. března 2022

Na tomto produktu mě zaujal přehledný displej. Vše funguje bez problému.

nedostatky nemá žádné

produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Silný signál

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Vše na jednpm místě

Zatím o žádných nevím.Mám krátce.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Mám stejnou stanici jen s jiným názvem a ta funguje bez problémů. Tuhle jsem musel reklamovat pro nefunkčnost některých tlačítek.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Vše funguje, krátká doba na hodnocení, dárek k Vánocům

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Dosah čidla Jednoduchost nastavení Přehled na displeji

Splňuje základní požadavky, pokud nejsou potřeba data do Pc, dostačující přehled o počasí

Martin Hájíček30. května 2021

Dva roky supr.Po záruce zklamal.

Po záruce začal šíleně žrát baterky,daly jsme ho do servisu a nelze opravit protože není náhradní díl.

Nekupujte

Registrovaný uživatel3. dubna 2021

je perfektní

občasné aktualizace displey se vratí do továrního nastavení a potom zase zpět

Registrovaný uživatel25. listopadu 2020

Všechno v pohodě, šlape jak má..

Registrovaný uživatel14. května 2020

Pěkně svítí, toť asi vše je na něm nejlepší Ukazuje dobře čas - zatím A dobře a zatím spolehlivě ukazuje počasí - to je zajímavé na to jak sám funguje-běží Směr větru, tlak, srážky - zatím bez poruchy pokud není zrovna zaseklý

Zasekává se, Nenačítá data, provádím neustálé restartování bez úspěšného připojení. Pokud se náhodou spáruje funguje tak pouze několik hodin a pak zase usne. Jede jak se asi probudí. Nedoporučuji ! Budeme ho reklamovat. A baterky vydržely asi pouze 3 měsíce.

Je to pro mě nevhodný dárek od 02/20 , za sebe nedoporučuji, je to jen pro starost. Budeme ho reklamovat. Ale nemohu vyloučit dobrou kvalitu druhých. Možná jsme měli právě štěstí na tem vadný. Pokud uznají reklamaci a dají náhradu podívám se po jiné značce. Je používaný denně. Toto píši jen za sebe a dle mé osobní zkušenosti.