Recenze Sencor SWS 9500 černá

Meteorologická stanice Sencor SWS 9500 je vybavena řadou funkcí, které vám pomohou přesně sledovat a předpovídat počasí. Jádrem stanice je citlivý venkovní senzor 8v1, vybavený švýcarskými čidly Sensirion, který zaznamenává množství dat včetně směru a rychlosti větru, srážek, teploty, vlhkosti, UV indexu, intenzity světla a indexu WBGT (Wet Bulb Globe Temperature). Tyto údaje umožňují…

Celine_K29. března 2026

měří teplotu uvnitř i venku plus jejich historii přehledný displej s podvícením je velmi funkční, přesná a spolehlivá

Meteostanice mě zaujala hned na první pohled. Líbí se mi její přehledné zobrazení a příjemné podsvícení. Veškeré důležité hodnoty jak z venku, tak z domu se jsou skvěle zaznamenané na displeji stanice. Senzory dobře přenáší hodnoty do stanice. Za mě velmi funkční a užitečná věcička.

Martina Šimůnková25. února 2026

Přesné a spolehlivé údaje o teplotě a vlhkosti Jednoduché nastavování a přehledný displej Elegantní vzhled a čitelnost i za světla

Meteostanici Sencor sleduji každý den i několikrát a jsem mile překvapena, jak přesně a spolehlivě měří teplotu i vlhkost. Venku i doma mám hned přrhled, jestli je třeba větrat nebo obléct svetr. Ovládání je naprosto jednoduché, stačí zapnout, nastavit čas a hned vidím všechny údaje na přehledném displeji, takže žádné složité nastavování. Design mi přijde elegantní, černý displej dobře kontrastuje a čísla jsou čitelná i v protisvětle. Příjemně mě překvapilo, že se hned naučila moje oblíbené zóny měření a spolehlivě si pamatuje hodnoty i po restartu.

Monika Ostravice16. ledna 2026

Přesné měření teploty a vlhkosti pro domácí použití Moderní design s přehledným displejem Snadné ovládání a spolehlivá funkčnost každý den

K Vánocům jsem manželovi koupila meteostanici Sencor a udělala jsem mu obrovskou radost! Zajímá se o počasí a teď má konečně skvělý nástroj, který mu ukáže přesné údaje i předpověď. Ovládání je jednoduché, displej přehledný a všechno funguje bez problémů.

Martin1. listopadu 2025

Presne a spolehlive udaje Velky prehledny displej Skvely pomocnik pro kazdy den

Meteostanice SENCOR SWS9500 je skvela vec pro kazdeho kdo rad sleduje pocasi. Ukazuje teplotu vlhkost tlak i vitr a vse je krasne prehledne na displeji. Mam ji doma na stole a kazde rano presne vim co si vzit na sebe.