Meteostanice Recenze Sencor SWS 6300 černá

Recenze Sencor SWS 6300 černá

Získejte dokonalý přehled o počasí ve vašem okolí díky meteostanici Sencor SWS 6300. Meteostanice nabízí velký barevný displej, na kterém se zobrazují nejen venkovní i vnitřní teploty a vlhkost, ale také fáze měsíce, minimální a maximální naměřené hodnoty, hodiny řízené DCF signálem s automatickým seřizováním a mnoho dalšího. K meteostanici je možné připojit až 3 bezdrátové senzory na…

milan.pinkava4. prosince 2025

Nefunguje..

jaroslav.krauskopf19. srpna 2025

Funguje skvěle Výborný poměr cena kvalita

Registrovaný uživatel21. ledna 2025

někdy ukazuje i dobře

- venkovní stanice ukazují všechny, přestože jen jedna je aktivní s baterkami, ostatní svítí u ukazují nesmysl. - několikrát do měsíce musíme vytáhnout z elektriky a resetovat, protože se zaseknout hodiny nebo teploměr a pak nevíte vůbec nic - v souhrnu je tedy naprosto nespolehlivá, protože nevíte, zda to zrovna není zaseklé :-D

Naprosto nespolehlivý výrobek

Pavel Holub18. ledna 2025

Bydlím v bytovém domě a absolutně nelze spárovat čidla. Asi to chytá jiná i když je mám u jednotky - rozdílné teploty a vlhkosti. V jednom čidle jsem dokonce neměl baterie a ukazovalo hodnoty!!! Kdybych si přečetl recenze a věděl, že čidla nemají každé univerzální kód, nikdy by si to nekoupil. A to se výrobek pohybuje ve středu cenové úrovně. Snažím se to vrátit, ale zatím mi to neuznali, že prý to funguje dobře.

Rozhodně nedoporučuji.

kopejar31. prosince 2024

Nevím. Nešly mi nastavit frekvence.

Nešly nastavit frekvence na čidla.

janbanik18. prosince 2024

1 senzor nefunguje a druhý ukazuje nepravdivé hodnoty

Zatím 100% zklamáni, skusim vyměnit

bohulala12. prosince 2024

Přehlednost,přesnost

pvsv14. listopadu 2024

Celkem 4 místa měření Teplota i vlhkost více méně v souladu s mými ostatními pristroji

Kanál 1 chytá cizí čidlo i když mé čidlo je přímo u stanice => musím vzít všechna čidla, odjet s nimi do volného prostoru. Pak dojde ke správnému spárování. Po restartu nebo vymazání Mem nutno proceduru absolvovat znovu. Nemá automatický noční režim. Jednou za čas zůstane jas ztmavený a nelze jej zesílit dříve než následující den. V tomto případě se rovněž přenastavi čas, většinou o hodinu.

Měří celkem dobře, ale.....

dupouch27. října 2024

možnost připojení až 3 venkovních snímačú

mviktora4. října 2024

Nekomunikuje se všemi sensory.

Registrovaný uživatel9. září 2024

Přehlednost 3 čidla Barevnost Měří jak má Jsem s ní spokojen

Tlačítka programování jsou pro mě moc na kraji a při jakékoliv manipulaci jsem mačkal co jsem nechtěl.

S meteostanicí jsem spokojen a všem ji doporučuji.